19 / 04 / 2024

Kartal Çukurova Balkon ödeme seçenekleri!

Kartal Çukurova Balkon ödeme seçenekleri!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Çukurova Balkon Evleri'nde çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme seçenekleri...



Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında, Kentplus Residence'a yakın bir bölgede yer alan  Çukurova Balkon  Konutları 2 bloktan oluşuyor. Proje toplam 244 tane daireden oluşuyor. 


Kartal Çukurova Balkon ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon Kartal Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor.


Kartal Çukurova Balkon ödeme seçenekleri kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 1'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan kısmın yüzde 17'si 12 ay sonra, yüzde 17'si 24 ay sonra, kalan bedel ise 12 ay sonra veya hemen ödenebiliyor. 


Fitness, kapalı otopark, sauna, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve spor alanları gibi ortak kullanım alanlarına sahip olan Çukurova Balkon Konutları İstanbul Kartal-Soğanlık'ta yer alıyor. 


Çukurova Balkon Kartal Evleri iletişim

Telefon: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön