27 / 04 / 2024

Kartal Kule görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Kartal Kule görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

İstanbula değer katma vizyonuyla İstanbulun gelişen bölgelerine yatırım yapmayı hedefleyen EA İnşaat;  Kartal Kule projesiyle, İstanbulun hızla gelişen bölgelerinden Kartala değer katmaya hazırlanıyor...



Dünyanın seri üretimle üretilebilen ilk çift motorlu jeti Eclipse 500ü üreten Eclipse Havacılık şirketinin ortağı EA Group,  bünyesinde kurulan EA İnşaat ve EA İnşaatın farklı ve sıradışı projeleriyle gayrimenkul sektörüne adım atıyor.

İstanbulun yeni iş merkezi olarak tasarlanan Kartalda inşaatı başlayan Kartal Kule hem konumu, hem de mimarisiyle dikkat çekiyor.

Dünyanın gayrimenkul alanında en prestijli ödüllerinden biri olan International Property Awardstan Avrupa Gayrimenkul Ödülüne layık görülen Kartal Kulenin yaratıcısı ise mimari alanda çok yönlü projelere imza atan Çamoğlu Mimarlık.  Binayı tasarlarken kartal figüründen esinlenen mimar Ömer Çamoğlu, Kartalın sembolü olması hedeflenen Kartal Kulede,  yükseklerde süzülerek uçan bir kartalın gücü ve ihtişamını binanın yapısı ve görüntüsüyle özdeşleştiren özgün bir mimari ortaya koyuyor.

Tek bir kişi fark yaratabilir, tek bir bina da mottosuyla iddiasını ortaya koyan bir proje olan Kartal Kule mimari özellikleri ile olduğu kadar lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Çok yakında Kartalda açılmaya hazırlanan dünyanın en büyük adliyesi Kartal Adalet Sarayının yanıbaşında, E-5 üzerinde, Kartal Metrosu Soğanlık durağı çıkışında merkezi konumda bulunan Kartal Kule; TEMe 5 dk, Sahilyoluna 2 dk, Sabiha Gökçen Havaalanına 10 dk ulaşım mesafesinde yer alıyor.

Kartal Kulede tavanlar yüksek, mekanlar ferah...
Kartal Kule 4 metre tavan yüksekliğiyle kullanıcılarına standart tavan yüksekliği olan projelere göre %50 daha geniş hacim ve ferahlık sunuyor.

55 m2 ve 130 m2 arasında değişen 205 birimin yer aldığı Kartal Kule 100 metrelik yüksekliği ile 22 kattan oluşuyor.  Projedeki Tamamı güney cephesine konumlandırılmış birimler 3. Kattan itibaren deniz ve Adalar manzaralı. Manzara üst katlara çıkıldıkça 270 derece panoramik bir görüntü alıyor. Penceresi açılmayan Plaza anlayışını değiştiren Kartal Kulede her birimin kendine ait teras ve kat bahçesi bulunuyor.

Enerji verimliliğinde kayıp yaşatmayan bir bina olmayı hedefleyen Kartal Kulede tüm birimler kendi enerji sarfiyat kontrolünü  ve enerji planlamasını yapabilme ayrıcalığına sahip. Bu sayede ısıtma, soğutma, havalandırma gibi ortak giderlerde maliyet yönetim sistemi ile her birim sadece kullandığı kadar ücret ödüyor ve bu da enerjide maksimum verimliliği sağlıyor.

Yüksek teknolojili akıllı bina sistemi ile inşa edilecek Kartal Kulede; dijital arşivleme alt yapısı ve fiberoptik bağlantılar yer alacak. 7/24 uzman personel ve kapalı devre kamera sistemleriyle korunacak olan Kartal Kulenin iç alanlarının güvenliği de  kartlı geçiş sistemleri, parmak izi okuma ve retina tarama cihazları ile destekleniyor.
Kapalı otoparkta elektrik şarj üniteleri Kartal Kule sakinlerinin gelecekteki arabaları için şimdiden tasarlandı.

Kartal Kulede kişilerin hayatlarını kolaylaştıracak tüm hizmetler yer alacak. Kuaför, lostra salonu, kuru temizleme, terzi, eczane ve banka ATMlerinin yanısıra özel acil sağlık, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi, vale parking, copy center, hobi odaları, kütüphane ve bir çok donanım ve hizmet bulunuyor.

Kartal Kulenin sunacağı hizmetler bununla da sınırlı kalmıyor,  back office ve concierge hizmetleriyle de Kartal Kule sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapıları açılıyor. Bu ayrıcalıklı dünyada motor yat ve speed boat ile İstanbulun her yerine deniz ulaşımından, VIP limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi gibi hizmetler de var.

Binanın etkin masraf denetim ve gelir yönetim sistemi dahilinde tüm ortak alan kira getirileri kullanılarak Kartal Kule sakinleri için çok düşük aidat seviyeleri hedefleniyor.


Kartal Kule ile ilgili  ayrıntılı bilgi www.kartalkule.com adresinde.
Kartal Kule:  Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi No 161 Kartal İstanbul
Bilgi için:  Müzeyyen Öztürk C&W  0 212 328 13 99

 


Geri Dön