25 / 04 / 2024

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?



İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen  Lapis Han  Ofisleri'nin büyüklükleri minimum 57 metrekare, maksimum ise 216 metrekare olarak belirlendi. Proje 12 kattan oluşacak şekilde dizayn edildi.


Kartal Lapis Han ofis fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 160 tane ofis ve 40 tane mağazadan meydana gelen proje 32 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Gürallar Yapı imzası taşıyan Lapis Han'da sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Genel kullanıma açık kat bahçeleri bulunan projede ofislerin büyüklükleri tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor.


Lapis Han lokasyon olarak Kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre, tren istasyonuna 2 kilometre, Adalet Sarayı'na 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre, Kadıköy'e 24 kilometre mesafede yer alıyor. 


Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Gürallar Lapis Han'da kiralamalar başladı. Projede ofislerin metrekare bazında kira fiyatları 28 TL ile 30 TL arasında, metrekare bazında satış fiyatları ise 7 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Lapis Han telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön