19 / 04 / 2024

Kartal Lekule Residence?

Kartal Lekule Residence?

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık bölgesinde yükselen Kartal Lekule Residence projesinin satış süreci devam ediyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.



Kartal Lekule Residence projesi  Oflaz Şirketler Grubu  imzası ile hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 81 metrekareden başlayıp 132 metrekareye kadar çıkıyor. 


Sosyal donatı alanlarına yer verilen Lekule Yakacık projesi içerisinde açık havuz, havuz cafe, çocuk parkı ve fitness center bulunuyor. Adalar ve deniz manzaralı dairelerin yer aldığı Kartal Lekule projesi zemin+18 kat olarak inşa ediliyor. Projede 7 farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.


Kartal Lekule Residence projesi Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a 2 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Lekule Kartal projesi ön satışlarına özel olarak yüzde 10 indirim uyguluyor. Ayrıca projede peşinatsız 120 aya kadar taksit avantajı sağlanıyor. Lekule projesinin fiyatları hakkında bilgi almak için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.


Kartal Lekule Residence nerede?

Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul   

Lekule iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön