28 / 03 / 2024

Kartal Referans Kordonboyu satılık!

Kartal Referans Kordonboyu satılık!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Kartal Kordonboyu

Kartal Referans Kordonboyu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Kiler GYO imzasıyla inşa edilecek proje Boğaziçi Köprüsü’ne yaklaşık 23 kilometre mesafede bulunuyor.



Kartal Referans Kordonboyu satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 3 bin 28 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. 


Kiler GYO imzası taşıyan  Referans Kartal Kordonboyu  Evleri'nin Adalar manzarası mevcut. Kartal sahiline yürüme mesafesinde olan proje 94 adet konut ve 11 adet dükkandan meydana geliyor. 


Kiler Referans Kartal Kordonboyu Konutları, D-100 Karayolu Esentepe Kavşağı’na 2,8 kilometre, Kartal Kaymakamlığı’na 3 kilometre, Kartal Belediyesi’ne 1,8 kilometre, Gebze-Haydarpaşa banliyö hattı Atalar İstasyonu’na 100 metre, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 kilometre, Kadıköy-Kartal metrosu Soğanlık İstasyonu’na 3 kilometre uzaklıkta yükselecek. 


Butik proje şeklinde tasarlanan ve Ocak ayı içerisinde satışa çıkması beklenen Referans Kartal Kordonboyu Residence'de spor alanları, güvenlik, peyzajlı teras ve otopark gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.


Referans Kordonboyu Kartal iletişim

Tel: 0(212) 456 15 00

Web: http://www.kilergyo.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön