26 / 04 / 2024

Kartal Uptwins Deluxe Residence'ta 395 bin TL'ye 2+1!

Kartal Uptwins Deluxe Residence'ta 395 bin TL'ye 2+1!

Kartal'da ilk rezidans hizmetini sunan Uptwins projesi, birkaç yıl sonrasına yatırım yapmak isteyen müşterilerinin cazibe merkezi oldu. Uptwins projesi Eylül 2011'de teslim edilecek



Kartal'da ilk rezidans hizmetini sunan Uptwins projesi, birkaç yıl sonrasına yatırım yapmak isteyen müşterilerinin cazibe merkezi oldu. Eylül 2011'de teslim edilecek Uptwins projesinde daire sahiplerinin 2011 yılında önemli fiyat avantajı elde edeceğini ifade eden Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım "Kadıköy - Kartal Metro hattı 20-11 yılının ilk çeyreğinde test sürüşüne başlayacak. Yılın sonunda ise tam kapasite yolcu taşıması gerçekleşecek. Buna ek olarak dünyanın en büyük adliye sarayı olarak kamuoyuna yansıyan Kartal Adliyesi'nin de yine 2011 sonuna doğru hizmet vereceği açıklandı. Dolayısıyla Uptvvins Residence Deluxe projemizin teslim tarihine denk gelen bu iki önemli gelişme, daire sahipleri açısından önem arz ediyor." açıklamasında bulundu.

Yatırım amaçlı daire sahibi olmak isteyenler için son dönemde en revaçta olan gelişme ise Kartal'ın ofis pazarı olarak ön plana çıkmasıydı.

Geniş hizmet yelpazesi:

Daire sahiplerinin kendilerine daha çok zaman ayırabilmesi için temizlik hizmetleri, Laundry & Kuru Temizleme, Vale Parking gibi birçok ayrıcalıklı hizmet Uptwins Deluxe Residence'ın hizmet yelpazesi içinde yer alacak. Diğer taraftan her bloğun terasında Business Center olacak, isteyen daire sahipleri randevu alarak toplantılarını buralarda gerçekleştirebilecek. Kuru temizleme, kuaför, snack bar, vale parking ve butik restoran gibi mağazalar, kat maliklerine hizmet verecek.

Zaman herkes için çok değerli

Spor olanakları, business lounge ve toplantı hizmetleri, 24 saat güvenlik ve resepsiyon hizmetleri, kapalı otopark, yeşil alan, kolay ulaşım, yüksek kalite, Uptwins Deluxe Residence azla yetinmeyenlerin tercihi yapacak. Ayrıca blokların altında sauna, buhar odası, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, yarım basketbol sahası site sakinlerinin kullanımına açık olacak.

Yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz:

Kartal'ın merkezinde homeofftee olarak kullanılmaya uy¬gun Uptvvins projesindeki dairelerin yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz oranıyla satışı devam ediyor. Kampanya dahilinde yüzde 1 peşinat ödeyenlerin 12 aylık vadedeki faiz oranı, yüzde 20 peşinat ödeyenlerin 24 aylık faiz oranı, yüzde 35 peşinat ödeyenlerin 36 aylık faiz oranları ve yüzde 50 peşi¬nat ödeyenlerin 48 aylık faiz oranları sıfır olacak.

Uptwins Deluxe Residence'ta 28 metrekare ile 55 metrekare arasında değişen 60 stüdyo dairenin tamamı satıldı. 55 metrekare ile 56 metrekare arasında değişen 240 1+1 dairenin fiyatı 170 bin TL ile 209 bin TL ve 75 metrekare ile 98 metrekare arasında değişen 12 2+1 dairenin de fiyatı 395 bin TL ile 429 bin TL arasında bulunuyor.
Hürriyet Seri İlanlar

www.uptwins.com
0216 671 90 76


Geri Dön