19 / 04 / 2024

Kartal Wings'te dairelerin metrekaresi 5 bin TL'ye!

Kartal Wings'te dairelerin metrekaresi 5 bin TL'ye!

Firma: Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı

Proje: Kartal Wings

Beş tipte ve büyük ölçeklerde daire seçenekleriyle ailelerin farklı taleplerine ideal çözümler sunulduğu Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor..



Kartal Wings, beş tipte ve büyük ölçeklerde daire seçenekleriyle ailelerin farklı taleplerine ideal çözümler sunuyor. 

 

Projede bulunan 1+1 daireler 143 metrekare, 2+1 daireler 170 metrekare, 3+1 daireler 248 metrekare, 4+1 daireler 223 metrekare, 5+2 loft daireler ise 397 metrekare brüt büyüklüğe ulaşıyor. 

 

Kartal’ın iddialı projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te farklı büyüklüklerde çok sayıda daire seçeneği yer alıyor. En yükseği 18 kat olarak tasarlanan ve şehir silüetini bozmayan bloklardaki daireler, ailelerin ihtiyaçlarına uygun olarak geniş ölçeklerde dizayn edildi.

 

Geniş ve konforlu daireler


Modern yaşamın tüm imkanlarına ev sahipliği yapan Kartal Wings dairelerinin  1+1 modellerinde salonlar 39,89 metrekare, 2+1 modellerinde salonlar 29,18 metrekare, mutfaklar  8,64  metrekare, 3+1 modellerinde salonlar 47,00 metrekare, mutfaklar 15,30 metrekare, 4+1 modellerinde salonlar  46,21 metrekare, mutfaklar  15,74 metrekare, 5+2 loft modellerinde ise salonlar  56,00 metrekare, mutfaklar 12,30 metrekare civarında değişiyor. 

 

Dairelerin tamamına yakınında büyüklü küçüklü balkonlar ya da geniş teraslar bulunuyor. Kartal’ın yüksek bir mevkinde yer alan Kartal Wings, kapanmaz Adalar ve Marmara Denizi manzarasına da sahip. 

 

278 seçkin konutun yer aldığı projede ödeme kolaylığı da sağlanıyor. 200 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen projede, dairelerin metrekaresi ortalama 5 bin TL’den satışa sunuluyor.

 

Geniş peyzaj alanı, zengin sosyal donatılar

 

Kartal Wings'te , özgün mimarisi, konforlu ve geniş daireleri, merkezi konumu, ulaşım ağlarına yakınlığı, sosyal donatıları ve 8.500 metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Her türlü sosyal donatının düşünüldüğü Kartal Wings’te spor imkanlarından yürüyüş keyfine, dinlenme ve rahatlama tesislerine kadar her imkana yer veriliyor. 

 

Proje bünyesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, kafeterya, iki sauna, iki Fin hamamı, spor salonu, basketbol ve tenis kortu, açık ve kapalı çocuk parkı, yürüyüş alanları, güvenlik kontrol ve kapalı otopark bulunuyor. Projede ayrıca, ortak alanlardan her blokta 1 daireden alınan kira ve kafeteryalardan sağlanan gelir ile site aidatları minimuma indiriliyor.

 

http://kartalwings.com/

 


projeye sor



Geri Dön