19 / 04 / 2024

Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Çelik tarafından kuruldu.




Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Murat Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Turizme yönelik her türlü otel, motel, hotel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- Her türlü restaurant, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, bilardo salonu, kahvehane, çay bahçeleri, kahvehane, nargile salonu gibi yerleri açar, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Adres;  Atatürk Mah.Alemdağ Cad. No.80/7 Ümraniye 



Geri Dön