18 / 04 / 2024

Kaşmir Yonca satılık!

Kaşmir Yonca satılık!

Firma: Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat

Proje: Kaşmir Yonca

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...



Ankara'nın gözde konumu Eryaman'da yükselen  Kaşmir Yonca  projesi Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Projenin son etabı da satışa çıktı.

Toplam 35.547 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Kaşmir Yonca'da dükkanlar 1500 metrekare olarak tasarlandı.

468 konuttan meydana gelen Kaşmir Yonca Evleri'nde 4+1 fiyatına 5+1 evler satışa sunuldu. Kaşmir Yonca projesi Eryaman’ın güzide bölgesinde hayata geçiriliyor. 

Kaşmir Yonca satılık!

Kaşmir Yonca satılık

Benzersiz fiyatlarla satışa çıkan Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları 815 bin TL'den başlıyor. Projede  4+1 fiyatına 5+1 daireler satışa sunuldu.

Kaşmir Yonca'da fitness salonu, spor alanları ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları mevcut. Proje, Göksu Parkı’nın yanı başında, İstanbul Yolu’na komşu, Kaşmir Center’a ve metroya yürüme mesafesi uzaklığında yer alıyor. 

Kaşmir Yonca satılık!

Kaşmir Yonca iletişim:
Adres: Yeni Batı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 710 Yenimahalle/Ankara
Web: http://www.kasmiryonca.com/
Telefon: 0312 280 30 01 - 03


Geri Dön