20 / 04 / 2024

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali hizmete açıldı.




Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı inşa ettiği " Şehit Kadir Yıldız şehirlerarası Otobüs Terminali" düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Terminalin açılışına, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kastamonu milletvekilleri Metin Çelim, Murat Demir, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, Çatalzeytin Kaymakamı Bülent Şimşek, Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz ile ilçe belediye başkanları da katıldı.


Açılış töreninde konuyla ilgili açıklamalar yapan Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Oğuz, otobüs terminalinin teknolojik yeniliklerle donatıldığını söyledi. Terminal inşa edilirken yolcuların beklenti ve konforunun ön planda tutulduğunu ifade eden Başkan Oğuz, "Bu otogarın şehirlerarası otobüslere ve ilçelere gidecek minibüsler ile otobüslere de ev sahipliği yapacak" diye konuştu.


Konuşmasında Sultangazi Belediyesi'nin verdiği destekten ötürü memnuniyetini belirten Başkan Oğuz, " Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Cahit Altunay güler yüzü ve yardımseverliği ile bize hep öz kardeşi gibi kucak açtı. Sayın Altunay'ın huzurunda Sultangazi Belediyesi'ne teşekkürlerimi bir kez daha dile getirirken, Sultangazili kardeşlerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum ” dedi



Sultangazi Belediyesi




Geri Dön