18 / 04 / 2024

Kavacık Bey Konak'ta 730 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Kavacık Bey Konak'ta 730 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Firma: EA İnşaat

Proje: Beykonak Evleri

İstanbul Kavacık Otağtepe Evleri'nde hayat geçirilen Bey Konak'ta daireler 730 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimler Aralık 2015'te gerçekleşecek..



EA İnşaat tarafından inşa edilen Bey Konak Evleri'nde daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks, teras dubleks ve bahçe dubleks olarak tasarlandı. 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alan proje 4 katlı 6 bloktan oluşuyor


6 bin metrekare oturum alanı olan Beykonakları'nda toplam 54 konut bulunuyor. Projedeki 3 blokta boğaz manzaralı 8'er konut bulunuyor. Diğer 3 blokta ise 10 daire yer alıyor. 


Beykonak Evleri Projesi'nde dairelerin alanları 167 metrekare ile 458 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Resmi olarak satışa sunulduktan sonra konut fiyatlarının yüzde 25 oranında zamlanacağı Kavacık Bey Konak projesinde, fiyatlar konutların büyüklüklerine göre 730 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor.


Kavacık Bey Konak Konutları'nda  10-30 Kasım tarihleri arasında 5 konut için VIP satış günleri gerçekleştiriliyor. Bu kampanyaya göre; tamamı peşin olarak alınan konut için, toplam tutar üzerinden yüzde 25 oranında indirim uygulanıyor. Kampanya lansman süresinde geçerli olacak.


Beykoz Beykonak'ta ; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, playstation ve hobi odası, cafe, oyun parkı, çocuk klübü, otopark ve güvenlik hizmetleri bulunuyor.


Orman ve boğaz manzaralı Bey Konak Evleri, Bağdat Caddesi'ne 15 dakika, Levent-Maslak'a 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 2 dakika mesafede yer alıyor.



444 26 01 

www.beykonakevleri.com

Merve AKDOĞAN


projeye sor



Geri Dön