25 / 04 / 2024

Kayaşehir Seyran Şehir adres!

Kayaşehir Seyran Şehir adres!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Kayaşehir Seyran Şehir adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kayaşehir Seyran Şehir Evleri projesinde ev fiyatları 403 bin lira ile 1 milyon 89 bin lira arasında değişiyor...




23 bin 170 metrekare alanda inşa ediliyor olan  Seyran Şehir  projesi Makro ve Akyapı imzasını taşıyor. Seyran Şehir projesi İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yükseliyor.


Kayaşehir Seyran Şehir adres bilgilerinden önce proje detaylarına yer verelim. Kayaşehir Seyran Şehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Kayaşehir Seyran Şehir Evleri projesinde daire teslimleri Aralık 2015 yılında yapılıyor. Kayaşehir Seyran Şehir Evleri projesinde ödemeler senetli ya da banka kredili olarak yapılıyor.


Kayaşehir Seyran Şehir projesinde konut fiyatları 403 bin lira ile 1 milyon 89 bin lira arasında belirlendi. Kayaşehir Seyran Şehir projesinde 220 adet daire ve 63 dükkan mevcut.


Kayaşehir Seyran Şehir projesinde dinlenme alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Kayaşehir Seyran Şehir adres!


Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi,Bahçetepe İstanbul Satış Ofisi Başakşehir/İstanbul



Kayaşehir Seyran Şehir adres, kroki;


Kayaşehir Seyran Şehir adres!



Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com


projeye sor



Geri Dön