25 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 27 arsayı satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 27 arsayı satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şeker ve Erkilet Mahallelerinde yer alan 27 arsayı satışa çıkardı.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şeker ve Erkilet Mahalleleri'nde yatırımcılar için yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şeker ve Erkilet Mahallesi’nde yer alan toplam 27 arsa düzenlenecek olan ihalelerle çıkarılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şeker Mahallesi’nde bulunan 23 adet Konut ve Konut+Ticaret alanı arsası ile Erkilet Mahallesi’nde yer alan 1 adet ticaret alanı arsasının satışı için 16 Ekim Çarşamba günü saat 14.10’da ihale gerçekleştirilecek. Arsaların muhammen bedelleri 2 milyon 500 bin TL ile 5 milyon lira arasında farklılık gösteriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yine 16 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te ise Erkilet Mahallesi’ndeki üç adet konut alanı arsası için ihale gerçekleştirecek. Satışa sunulan arsalar, 1 milyon 500 bin TL muhammen bedeller üzerinden satılacak. Her iki ihaleye katılmak isteyenler ihalenin gerçekleştirileceği tarih olan 16 Ekim Çarşamba günü saat 13.30’a kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yapabilecek.


Geri Dön