25 / 04 / 2024

Kayseri Sanayi Odası, 75 sanayi kuruluşuna plaket verdi!

Kayseri Sanayi Odası, 75 sanayi kuruluşuna plaket verdi!

Kayseri Sanayi Odası tarafından, kurumlar vergisi, en fazla ihracat yapan, büyük sanayi kuruluşları listesinde yer alan ve özel ödüller kategorisinde 75 sanayi kuruluşuna plaket verdi



Kayseri Sanayi Odası tarafından, kurumlar vergisi, en fazla ihracat yapan, büyük sanayi kuruluşları listesinde yer alan ve özel ödüller kategorisinde 75 sanayi kuruluşuna plaket verdi. İş adamları plaketlerini Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın elinden aldı. Gecede konuşan Mustafa Boydak, sanayicinin her şeye rağmen üretim yaptığını belirterek, "Bizim sevdamız üretimdir" dedi. Ayrıca Boydak, "Kayseri, 35 milyon metrekare organize sanayi bölgeleriyle, 7,5 milyon metrekare serbest bölgenin yanı sıra turizm ve diğer sektörlerde yatırımcının fedakarlık yaptıklarını biliyoruz. Biz, her şeye rağmen üretiyoruz. Bizim sevdamız üretimdir. Türkiye'mizin gelişmesi için, kalkınması için ve rakipleriyle mücadele etmesinde hükümetimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bakan Taner Yıldız da konuşmasında, sanayicilere çağrıda bulunarak, sektörleri dışında yatırım yapmak isteyenlere tavsiyede bulundu. Bakan Hayati Yazıcı ise, dünyada yaşanan küresel ekonomik krizle, birçok gelişmiş ülkenin ekonomik bunalım yaşadığını dile getirdi.
Yeni Şafak


Geri Dön