16 / 04 / 2024

KEAS Beverly Hills'in yaşam alanlarına değer katıyor!

KEAS Beverly Hills'in yaşam alanlarına değer katıyor!

Ünlüler şehri Beverly Hills'te ABD'nin en pahalı evlerini Türk ürünleri süslüyor. Türkiye ağaç bazlı panel sektörünün lideri Kastamonu Entegre (KEAS), birbirinden şık ürünleriyle Beverly Hills'in konforlu yaşam alanlarına değer katıyor.



Ünlüler şehri Beverly Hills'te ABD'nin en pahalı evlerini Türk ürünleri süslüyor. Türkiye ağaç bazlı panel sektörünün lideri Kastamonu Entegre (KEAS), birbirinden şık ürünleriyle Beverly Hills'in konforlu yaşam alanlarına değer katıyor. Şirketin lüks segment ürünlerinin Hollywood yıldızlarının büyük ilgisini çektiğini belirten Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, ABD'nin en pahalı emlak pazarında Türkiye’yi temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.


Dünya genelinde 100’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştiren KEAS, ABD pazarındaki faaliyetleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. İhracata dayalı finansal gücüyle ekonomiye değer katarken, ülkemizi ağaç bazlı panel alanında dünya devleriyle yarışmasını sağlayan KEAS, ürünlerini ABD'nin en pahalı emlak pazarı Beverly Hills'te müşterilerinin beğenisine sundu.


Ünlüler şehri Los Angeles'ın en lüks dairelerinin bulunduğu Beverly Hills'ta KEAS ürünleri kalitesiyle büyük beğeni toplarken şirketin San Remo GlossMax, Soft Touch Koyu Gri, High Gloss Beyaz gibi lüks segment ürünleri evlerdeki yerini almaya başladı.


Milyonlarca dolarlık dairelerin bulunduğu Beverly Hills’in Hollywood yıldızlarının en çok tercih ettiği şehir olduğuna dikkat çeken Kastamonu Entegre CEO'su Haluk Yıldız şunları söyledi: "Kastamonu Entegre inovatif yaklaşımlarla ürün gamını geliştirmeye devam etmektedir. Uzun soluklu Ar-Ge çalışmaları sonucu 2.10 m eninde dekoratif parlak yüzeyli GlossMax ürününü üretmeyi başaran şirketimiz bu ende ürünü pazara sunabilen dünyadaki ilk ve halen tek şirket olarak kendine rekabetin olmadığı bir pazar yaratmıştır. Beverly Hills’te dünyaca ünlü yıldızların beğenisine sunduğumuz ürünlerimiz ve sektördeki yarım asıra yakın tecrübemizle ABD pazarında önemli işler başaracağımıza inanıyoruz.”


Geri Dön