24 / 04 / 2024

Sancaktepe Kelebekia Premium'da 407 bin TL'ye 3+1! Son 4 daire!

Sancaktepe Kelebekia Premium'da 407 bin TL'ye 3+1! Son 4 daire!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Kelebekia Premium

Bu yılın sonunda konut teslimleri yapılacak olan Sancaktepe Kelebekia Premium projesinde satılık 4 adet daire kaldı. Projede son dairelerin fiyatları 407 bin liradan başlıyor



Sinpaş Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen  Kelebekia Premium  projesi 106 konuttan meydana geliyor. Daha önce inşa edilen Kelebekia projesine komşu konumda olan Kelebekia Premium, 13 bin 500 metrekarelik alana kuruluyor.


Az katlı blokları, proje alanının yüzde 85’ini kaplayan biyolojik göleti ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çeken Kelebekia Premium’da satılık 4 adet daire kaldı. Bu daireler 137 ila 144,5 metrekare büyüklüğünde ve 3+1 tipinde. Projede son konutların fiyatları 407 bin liradan başlıyor, 422 bin liraya kadar yükseliyor. Projede yüzde 20 peşinat ve üzeri ödemelerde ödenen peşinat bedeli üzerinden yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Peşinatsız ödeme koşuluna göre ise; yüzde 40'lık konut bedeli firma bünyesinde, kalan konut bedeli ise banka bünyesinde vadelendiriliyor. 


Kelebekia'da bulunan 1000 metrekare Folium Club’da, kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, vitamin bar, sauna, jakuzi, buhar odası, şok duş, fitness, cafe ve market alanı, seminer salonu ve sağlık odası bulunuyor. Proje genelinde ayrıca yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları ve streetball sahası bulunuyor.


Boğaziçi Köprüsü'ne 16 km, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 22 km mesafede bulunan Kelebekia Premium, önemli alışveriş merkezleri, eğitim kurumları ve hastanelere birkaç dakika yakınlıkta yer alıyor. Kelebekia Premium projesinde teslimler önümüzdeki Aralık ayında gerçekleşecek. 


444 19 74 


www.kelebekia.com.tr


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön