18 / 04 / 2024

Keleş Center Airport'ta 40 ay vade farksız kampanya!

Keleş Center Airport'ta 40 ay vade farksız kampanya!

40 yıla yakın tecrübesi ile çevreye duyarlı ve yaşam odaklı projeler inşa eden Keleş İnşaat yeni projesi “Keleş Center Airport”ta ev sahibi olmak isteyenler için uygun ödeme seçenekleri planlıyor. 



Keleş İnşaat, Keleş Center Airport projesi için yeni bir kampanya başlattı. Keleş İnşaat yeni kampanyasında yüzde 20’si peşin, yüzde 20’si 36. ayda geri kalan yüzde 60 için de vade farksız firma bünyesinde taksitle ödeme seçeneği sağlıyor. 

150 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Keleş Center Airport projesi 450 milyon TL yatırım değeri ile yükseliyor. Keleş Center Airport projesinde toplamda  498 rezidans, 220 ofis, 52 mağaza bulunuyor. 

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin fiyatları 440 bin TL ile 1 milyon 400 TL aralığında değişiklik gösteriyor. 

Proje hakkında bilgilendirmeler yapan Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş; “Konumuyla öne çıkan projemiz, ‘Altın Aks’ın tam kalbinde yükseliyor. ‘Altın Aks’ bildiğiniz üzere TEM-Basın Ekspres-Havalimanı hattı ile E-5-Ataköy-Sefaköy bandının kesiştiği, çok önemli bir lokasyondur. Bu anlamda projemiz yatırımcısına yüksek kar vadederken, konforlu bir rezidans ve ofis ayrıcalığı sunuyor. Projemizde şu an itibariyle metrekare fiyatlarımız 8 bin TL dolayında seyrediyor. Proje bitiminde ise metrekare fiyatlarımızın 12 bin TL dolaylarında olacağını öngörüyoruz. Dolayısıyla Keleş Center Airport’tan ev veya ofis alacak yatırımcılara en az yüzde 50 kar vaat ediyoruz ” dedi.

Keleş Center Airport, İstanbul Atatürk Havalimanı ve E-5 otoyoluna sıfır konumu ile 21 bin 288 metrekare arsa üzerinde 150 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede ayrıca  1700 metrekarelik sosyal tesis, fitness alanı, yürüyüş parkuru, hamam, sauna, 7/24 güvenlik ve şehrin karmaşasına girmeden ulaşabileceğiniz süpermarket, kafe, restorant ve banka şubeleri de yer alıyor.

Web: http://www.kelescenterairport.com/


Geri Dön