29 / 03 / 2024

Keller Williams, 8. Bölge Müdürlüğü'nü Ataşehir'de açtı!

Keller Williams, 8. Bölge Müdürlüğü'nü Ataşehir'de açtı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.



Uzun yıllar gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Hakan Bek ve Savaş Bek ortaklığı ile açılan KW Doruk Ataşehir Bölge Müdürlüğü, Keller Williams’ın Türkiye’de ki 8’inci bölge müdürlüğünü olma özelliğini taşıyor. Açılışa Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol ve Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Aka da katıldı.  KW Doruk’un hedefi yıl sonunda 100 danışman Keller Williams Ataşehir Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı sektörün bilinen isimlerinden Hakan Bek, açılış sırasında yaptığı konuşmada; “Keller Williams’ı bir süredir hayranlıkla yakından takip ediyorduk. Artık, bu ailenin bir parçası olmaktan çok memnunuz. Gayrimenkul danışmanlığının lider markası Keller Williams, modeller ve sistemler şirketi. Her konu ile ilgili bir modeli, bu modelin uygulanması için prosedürleri ve nasıl yapılacağını öğretmek için eğitim sistemleri var. Bu da bize büyük bir güven veriyor. 10 yılı aşkın süredir deneyimli ekibimizle çalışmalarımızı sürdürdüğümüz Ataşehir’de, Keller Williams çatısı altında 25 kişilik ekibimizle hizmet vermeye devam edeceğiz. Yıl sonunda ise danışman sayımızı 100’e çıkartmayı hedefliyoruz. Ataşehir Bulvarı üzerinde bulunan Bölge Müdürlüğümüz Konut işlemleri ve Ticari Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı olarak iki ana departmandan oluşuyor. Burada hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara hizmet vereceğiz. Yine aynı bulvar üzerinde bulunan KW Doruk Learning Center’da ise Keller Williams Gayrimenkul Danışmanları başta olmak üzere sektördeki tüm danışmanlara  düzenli olarak yoğun eğitimler vermekteyiz. Ataşehir’in geleceği parlak. Ataşehir Finans Merkezi Projesi’nin tamamlanmasının ardından Türkiye’nin “Finansal Kalbi” konumunda olacak. Bu durum konut ve işyeri talebini çok arttıracak bizde bu aşamada başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.


Keller Williams, 8. Bölge Müdürlüğü nü Ataşehir de açtı!


Keller Williams eğitimden aldığı destekle büyümeye devam ediyor

Dünya çapında en iyi eğitim veren firma seçilen Keller Williams,  Türkiye'de de eğitime verilen önemi vurgulayan Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol; “Bugün Keller Williams Ailesi için yine çok mutlu bir gün. Hep birlikte el ele vererek büyümeye devam ediyoruz. Bugün Ataşehir Bölge Müdürlüğü’müz ile Türkiye’de 8’inci bölge müdürlüğümüzü açtık. Dünya genelinde ofislerimiz %98 karlılık ile çalışıyor ve hedefimiz tüm ofislerimizde 

%100 karlılığa ulaşmak. Dünya çapında 10’u aşkın farklı ülkede 700’den fazla bölge müdürlüğü ve 113 bin gayrimenkul danışmanıyla dünyanın en fazla danışmana sahip şirketiyiz. İnsana verdiğimiz değer ile onlardan aldığımız güven ile büyümeye devam ediyoruz. Bugün değerli katılımlarınız ile hizmete açtığımız Keller Williams Ataşehir Bölge Müdürlüğü büyümemizdeki yeni bir halka. Sektörün deneyimli isimi Hakan Bek’in değerli çalışmalarıyla Ataşehir ve çevresinde hep birlikte değerli işlere imza atacağız” dedi.


Geri Dön