19 / 04 / 2024

Kenan Şahin Arap yatırımcıları Pendik’e davet etti!

Kenan Şahin Arap yatırımcıları Pendik’e davet etti!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Sanayi ve gayrimenkul yatırımı kentimizde çok hareketli. Bu potansiyelden istifade etmeleri adına Arap yatırımcıları Pendik’e davet ediyorum." diye konuştu.



 

Anadolu yakasının yükselen değeri Pendik iki ayrı fuarda bin Arap yatırımcıya ev sahipliği yapıyor. Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği desteğiyle Turabexpo tarafından düzenlenen 4. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri İç Mimari, Mobilya Fuarı ve 1. Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı The GreenPark Pendik Otel’de gerçekleşiyor. Sektörün önde gelen firmaların yer alacağı fuarda 30 konut üreticisi ve 100'e yakın inşaat ve yapı malzemesi üreticisi Arap ülkelerinden gelen bin yatırımcıyı bir araya getiren fuar, 6-8 Aralık tarihleri arasında üç gün boyunca açık kalacak.

Fuarın açılışına çok sayıda davetli katıldı

Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türk gayrimenkul sektörüne Arap ülkelerinde konut satış ve pazarlamasında, Arap ülkelerinde ya da Türkiye’de gayrimenkul projeleri geliştirmede işbirliği olanakları sağlayacak fuarın açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı. Fuarın resmi açılışına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali ÇELİK, Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği Genel Başkanı Sabuhi Attar, Ürdün Sanayi Odası İnşaatçılar Birliği Başkanı Mohammad Issa Alkharabsheh, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in yanı sıra çok sayıda Arap ülkelerinin büyükelçi ve başkonsolosları katıldı.

“Yatırım konusunda işadamlarının her zaman yanındayız”

Fuarda yaptığı konuşmada katılımcılara hitap eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik’in ticaret ve alışverişin en hareketli ve canlı olduğu kentlerden biri olduğunu belirtti. Pendik’in havayolu, denizyolu ve karayolu kesişiminde yer alarak bunu ciddi anlamda lehine kullandığını söyleyen Başkan Şahin: “Sanayi ve gayrimenkul yatırımı kentimizde çok hareketli. Bu potansiyelden istifade etmeleri adına Arap yatırımcıları Pendik’e davet ediyorum. Yatırımlar konusunda proaktif bir belediyeyiz. Yatırım konusunda işadamlarının her zaman yanındayız.” diye konuştu.

 


Geri Dön