26 / 04 / 2024

Kent Koleji Gaziemir Kampüsü açıldı!

Kent Koleji Gaziemir Kampüsü açıldı!

Kent Koleji, düzenlediği törenle Gaziemir Kampusü'nü eğitime açtı. Kent Koleji Okullar Genel Müdürü Tolga Özsoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa İzmir Vali Yardımcısı Fatih Damatlar da katıldı...




Kent Koleji, düzenlediği törenle Gaziemir Kampusü'nü eğitime açtı. Kent Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Hızır Murtezaoğlu ve Kent Koleji Okullar Genel Müdürü Tolga Özsoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa  İzmir  Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, okulun eğitmen kadrosu, veliler ve öğrenciler katıldı. 


Eğitim prensibi

Yapımına 5 ay önce başlanan ve 800 öğrenci kapasitesine sahip olan Kent Koleji bünyesinde, olimpik yüzme havuzu, buz pateni pisti, gözlem evi, 3 boyutlu sinema salonu, mini golf, bowling, tenis, futbol, kütüphane, organik bahçeler ve laboratuvarlar gibi 16 farklı branşta hizmet ve aktivite alanı bulunuyor.

Açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Murtezaoğlu, "İzmir'deki eğitim prensiplerimizi tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz. Çocuklarınıza bir emanet olarak değil anne baba şefkatiyle sahip çıkacağız. Buradaki bütün öğrenciler çağdaş, özgüveni yüksek ve Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda yetişir. Çocuklarınızın sorumluluğunu almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Güzelbahçe ve Alsancak'taki okullarımızın ardından üçüncü okulumuzu açmaktan gurur duyuyoruz. Yakın zamanda Kent Üniversitesi'ni de hayata geçirmek istiyoruz" dedi. Törende konuşan Kent Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Suat Çağlayan ve Prof. Dr. Yılmaz Karakoyunlu da, eğitim alanındaki farklılıklarını dile getirdi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilen okul, Kent Koleji İbrahim Murtezaoğlu ve Tuncay Özsoy Kampusü olarak hizmete açıldı.



Yeni Asır


Geri Dön