19 / 04 / 2024

Kepez Belediyesi, Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı!

Kepez Belediyesi, Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı!

Kepez Belediyesi, nisan ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirdi. Mecliste, Dokuma Projesi Çalışma Grubu raporunun tamamlanamamasından dolayı süre 1 ay uzatıldı.



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mecliste merhum Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı anarak, “Terör eylemi karşısında devletimizin savcısının Hakk’ın rahmetine kavuşması bizi derinden yaraladı. Ülkemizin bir girdabın içine çekilmeye çalışıldığı şu günlerde Türkiye Cumhuriyeti her zaman üstesinden gelmeye çalışmıştır. Üstesinden de gelecektir” dedi.


Oturum öncesi Başkan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde öldürülen Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı anarak şöyle konuştu: “Ülkemiz İki gün önce çok menfur bir terör eylemiyle karşı karşıya kaldı. Terör eylemi karşısında devletimizin savcısının Hakk’ın rahmetine kavuşması bizi derinden yaraladı. Ülkemizin bir girdabın içine çekilmeye çalışıldığı şu günlerde Türkiye Cumhuriyeti her zaman üstesinden gelmeye çalışmıştır. Üstesinden de gelecektir.”


ESNAFTAN SATIN ALINIYOR

Mecliste, Dokuma Projesi Çalışma Grubu raporunun tamamlanamamasından dolayı süre 1 ay uzatıldı. MHP’li Adnan Kabaağaç, Şelale’ye giden yol üzerinde çok sayıda tamirci olduğunu belirterek, onların da ekmeğiyle oynamadan o bölgenin daha da güzelleştirilebileceğini söyledi. AKP’nin seçim zamanı kömür dağıttığının söylenmesi üzerine Başkan Tütüncü, “Son 4 yıldır Kepez Kaymakamlığı kömür yardımı yapmamaktadır. Maddi yardım yapıyorlar. Biz ayni yardım yapıyoruz. Dağıttığımız kömürü de esnaftan satın alarak yapıyoruz” diye konuştu. Kepez bölgesindeki yollara dökülen sıcak asfalt miktarının abartıldığı söyleyen CHP grubuna, Başkan Tütüncü yıllık rakamları vererek dökülen asfaltla yolların birbirini tuttuğunu aktardı.


 KOMİSYON ÜYELERİ

Toplantıda, AKP’li Serhat Demir, Ali Fidan ve İsa Sarpdağ 1 yıllığına encümen seçildi. Diğer komisyonlara seçilen isimler ise şöyle:


Plan ve Bütçe Komisyonu: Elif Derya Canbulut (Ak Parti), Ali Akdemir (Ak Parti), Mehmet Yarbaş (Ak Parti), Kadir Zeybek (CHP), Ahmet Sabır (MHP),


İmar Komisyonu: Murat Menzilcioğlu (Ak Parti), Musa Batu (Ak Parti), İsmail Ulusoy (Ak Parti), Osman Hanedan (CHP), Adem Çelik (MHP),


Mülkiyet Değerlendirme Komisyonu: Dilara Tanık (Ak Parti), Rüştü Peker (Ak Parti), Hasan Demir (Ak Parti), İbrahim Aktaş (CHP), Mahmut Topal (MHP),


İsim Tespit Komisyonu: Hatice Sütçü (Ak Parti) Ramazan Çakır (Ak Parti), Durmuş Demir (Ak Parti), Muharrem Tufan (MHP), Kadir Zeybek (CHP)


Kentsel Gereksinimler Komisyonu: Ramazan Çakır (Ak Parti), Mehmet Yarbaş (Ak Parti), Ali Akdemir (Ak Parti), Tevfik Çetinel (MHP), Ekrem Ersoy (CHP).


Antalya Gazete Bir 


Geri Dön