18 / 04 / 2024

Kepez Belediyesi'nden 16.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kepez Belediyesi'nden 16.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Sinan ve Gazi Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedeli 16 milyon 820 bin TL olarak belirlendi. 



Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Sinan ve Gazi Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı 16 milyon 820 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 15 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığından:

1 - İdareye İlişkin Bilgiler:
1.1. İdarenin:
a) Adı : Kepez Belediye Başkanlığı
b) Adresi : Teomanpaşa Mah. Yeşilırmak Cad. No: 4 Kepez/ANTALYA
c) Telefon numarası : 310 58 58-1608
d) Faks numarası : 339 00 53
e) e-mail : www.kepez-bel.gov.tr
f) İlgili personel : Selami C.YILMAZ
g) İhale yapılacak yer : Encümen Toplantı Odası

2 - İhalenin Konusu: 

2.1. Adı: Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda özellikleri verilen 1/1000 ölçekli uygulama imar planında TİCARİ ALAN olarak planlanmış olan taşınmazlar, 5393 sayılı Belediye Kanununun 69. maddesi gereğince, Başkanlık Makamının 05/08/2020 tarih ve 3392 sayılı Olur'ları ile verilen yetkiye istinaden Belediye Encümenince (İhale Komisyonu) 15/10/2020 tarihinde listede belirtilecek saatte 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre kapalı teklif usulü ile satılacaktır.

2.2. Arsanın Evsafı, Muhammen bedeli, Geçici Teminat bedeli, İhale tarihi ve saati:  

Kepez Belediyesi nden 16.8 milyon TL ye satılık 2 arsa!

3 - İhaleye Katılabilme şartları: İhaleye katılmak isteyen istekliler ihale tarihinden bir gün öncesine saat 17.00’ a kadar aşağıdaki evrakları hazırlayarak dış zarf içerisinde idareye teslim etmeleri gerekmektedir.
3.1. İhale Dosyasında Aranacak Belgeler: İhaleye girecekler 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 5. ve 6. maddelerdeki yazılı şartları taşımaları gerekir. Ayrıca;
a - Gerçek Kişi İse;
- Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi, (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)
- Geçici Teminat makbuzu,
- Şartname alındı makbuzu. 
- Nüfus cüzdanı fotokopisi (TCN kimlik numaralı)
- Tebligat adresini belgeleyen Adres Beyan Belgesi
- İç zarf
- Vekâleten girecekler için Noterden düzenlemiş son üç aylık vekâletname örneği
b - Tüzel Kişi İse;
- Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi,(Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)
- Geçici Teminat makbuzu.
- Şartname alındı makbuzu.
- Tebligat adresini belgeleyen Adres Beyan Belgesi
- Ticaret Sicil Belgesi (Bağlı Bulunduğu odadan son bir yıllık)
- Tüzel Kişiliği temsil ve ilzama yetkili olduğuna dair yetki belgesi,
- İmza sirküsü.
- İç zarf
- İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenen noter tasdikli ortak girişim beyannamesi

4 - ÖDEME ŞEKLİ: İhale ile ilgili olarak her türlü vergi, resim, harç ve diğer ihale giderleri ile Alım-Satıma ilişkin olarak her türlü vergi, resim, harç, ipotek masrafları ve diğer giderler alıcıya aittir. İhale konusu taşınmaz satışlarından K.D.V. alınmayacaktır.

İhale bedelinin %6 lık kısmı ile ihale masrafları tebliğ tarihini müteakip 5 iş günü içerisinde, kalan kısmı ise;

İhale bedelinin tamamı peşin ödenmesi halinde; sözleşme tarihini müteakip 15 iş günü içerisinde, İhale bedelinin vadeli ödenmesi halinde; sözleşme tarihini müteakip 15 iş günü içerisinde ödeme vadesi 1 yılı geçmemek şartı ile ihale bedelinin ¼ ü peşin, ¾ lük kısmı ise ilk ödeme tarihine müteakip en fazla 3 aylık periyotlar halinde vade farkı alınmadan 3 eşit taksitle belirlenen ödeme takvimine göre ödenecektir.

5 - Konu ile ilgili şartname ve ekleri Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden veya www.kepez-bld.gov.tr adresinden görülebilir. Katılmak isteyenler şartname ve eklerini 200,00-TL karşılığında satın alabilirler.

6 - İhaleye iştirak edenler, şartname ve eklerindeki şartları kabul etmiş sayılırlar.

7 - Posta ile yapılan müracaatlarda teslim tarihinden ve saatinden sonra gelen zarflar kabul edilmeyecektir.

8 - İhale yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni yetkilidir.


Geri Dön