24 / 04 / 2024

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.



 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 45 milyon bütçeli dev ulaşım yatırımı Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde sona yaklaşılıyor. 16 Eylül tarihinde proje alanını inceleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 15 Ekim’de birinci etabın açılacağını sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Proje kapsamında 3 katlı olarak hayata geçirilen Sakarya Kavşağı, Başkan Menderes Türel’in söz verdiği gibi 15 Ekim’de trafiğe açıldı. 

 

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin diğer etaplarında da çalışmalar devam ediyor. Eksi 23 metre kotunda yer alan Yeşilırmak- Sakarya Bulvarı tüp geçidinin dolgu çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Proje kapsamında ayrıca Yeşilırmak ve Kızılırmak caddeleri Kepez Kavşağı altından tünelle birbirine bağlandı. Projenin iki yakası birleşirken, tünel geçişişinin kazı, dolgu ve beton imalatları aralıksız devam ediyor. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi

 


Geri Dön