29 / 03 / 2024

Kepez ve Santral Mahalleri Dönüşüm Projesi hızla ilerliyor!

Kepez ve Santral Mahalleri Dönüşüm Projesi hızla ilerliyor!

Kepez ve Santral Mahalleleri'nde ilk imzalar atıldı. Projeye ilk kazmanın 30 Haziran'da vurulacağı müjdelendi Kepez ve Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi' tüm hızı ile ilerliyor.



Proje Bilgilendirme Ofisi'nde vatandaşlar ile bir arayan gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel vatandaşların mutluluğundan dolayı mutsuz olanların olduğunu ifade ederek "Sizin mutsuz olmanızdan mutlu olanlara inşallah hep birlikte fırsat vermeyeceğiz" dedi. Projenin bir an önce hayata geçirilmesini isteyen vatandaşlar protokolleri imzalayarak Büyükşehir Belediyesi'ne yetki verdi. Hak sahipleri arasında ilk protokol imzalayanlar ise mahalle muhtarları oldu.


İLK KAZMA 30 HAZİRAN'DA 

Başkan Türel, "Büyükşehir Meclisi'nde onlara 'Şimdi hayır diyorsunuz ama yarın o proje içinden daire alacaksınız. O zaman da bunlar gittiler daire aldılar diye tüm Antalya'ya ilan edeceğim' dedim. Arkadaşların hiçbiri hayır diyemedi. Çünkü niye, burası Antalya'nın en güzel mahallesi olacak" diye konuştu. 30 Haziran'da ilk kazmayı vuracaklarını ifade eden Türel, iki sene içinde evlere taşınılacağını aktardı. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön