16 / 04 / 2024

Kepez'e 70 proje!

Kepez'e 70 proje!

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, projelerini anlattığı '7 den 70 e Kepez imize 70 Proje' adlı tanıtım toplantısında, insanı daha mutlu, daha müreffeh bir Kepez inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.



AK Parti Kepez Belediye Başkanı ve başkan adayı Hakan Tütüncü'nün '7'den 70'e Kepezimize 70 Proje' adlı proje tanıtım toplantısı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde gerçekleşti. 


Partililerin yoğun ilgi gösterdiği proje tanıtım toplantısına Tütüncü, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ile geldi. Toplantıda Başkan Tütüncünün Kepez'de başkanlık yaptığı süreçte gerçekleştirdiği yatırımlar ile 70 farklı proje sine vizyonda gösterildi. 


DOLU DOLU 5 YIL 


Toplantıda konuşan Tütüncü, görev yaptığı 5 yılın dolu dolu geçtiğini ve yıllardır yapılamayan birçok projeye imza attıklarını söyledi. Kepez'in 5 yılda arka mahalle gibi görünen, küçümsenen, bir ilçe olmaktan çıktığını ve takip edilen, takdir edilen bir ilçe olduğunu anlatan Tütüncü, "İşin sun bizim enerjimiz, ortaya koyduğumuz yüksek ufuklu vizyon, sizlerin bize verdiği destekte gizlidir. Bu şehirde yaşayan herkes mutlu olsun istedik. En önemli hedefimiz insanlarımızın Kepez'de yaşamayı tercih eder hale gelmesiydi. Bunları başardık" diye konuştu. 


MÜREFFEH KEPEZ 


Tütüncü, 2009 yılında 41 projeyle yola çıktığını şimdi ise 7'den 70'e hitap edecek 70 proje sunduğunu ifade ederek, "Nitelikli şehir inşa etmek gerekiyordu, sadece mülkiyet problemleri arasında kaybolan bir belediye olmadık. Mazeret üreten başkan olmadık, yaşanabilir bir Kepez oluşturduk" dedi. 

İlçedeki tapu, 2B, gecekondulaşma, kat artışı sorununu ortadan kaldırarak Kepez'i farlı bir cazibe merkezi haline dönüştürmeyi hedeflediğini aktaran Tütüncü, "İnşallah 30 Mart'ta milletimizden yetki aldıktan sonra kollarımızı sıvayacak, projelerimizi gerçekleştireceğiz. İnsanı daha mutlu, daha müreffeh bir Kepez'i hep birlikte inşa edeceğiz" dedi. 


TARİHİN ÇÖPLÜĞÜ 


Tütüncü, tapu sorununu merkezi iktidarla el ele vererek ortadan kaldıracaklarını anlattı. Kepez'in en büyük probleminin iş, aş ve ekmek olduğunu belirten Tütüncü, belediye olarak yeni tesis kurarak, istihdam alanları yaratmak için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 70 proje hayata geçirilince tüm mahallelerin çok farklı değerle buluşacağını dile getiren Tütüncü, şöyle konuştu: "Seçim zamanlarında maalesef bol keseden atılıyor. Vatandaşı kandırmaya yönelik adım atanlar artık tarihin çöplüğünde yerini almaya başladı. Asla aldatan olmayacağız, kandıran olmayacağız, dedik. Kepez'i ve insanları çok seviyoruz. AK Parti belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir. Milletimiz bize güvendiği takdirde bu projelerin tamamı ve daha fazlası Antalya'ya armağan edilecektir. Bizim yapacağımız şey doğruları doğru şekilde, yüksek bir vizyon hedefinde ortaya koymaktır. 


Şehrin önünü açarsanız, imar planlarıyla cazip hale getirirseniz, yatınm için tercih edilen bölge haline getirirseniz oralarda yeni istihdam alanları açılır. 

İşte biz buna talip olduk." TÜREL'İN SÖZLERİ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel de yerel seçim sürecinde sona yaklaşıldığını ve bu süreçte ^ en güzel hizmetlerin, projelerin yarışmasını istediklerini söyledi. 

Belediyeciliğin kolay bir iş olmadığını, insan hayatını kolaylaştıran hizmet, beceri sanatı olduğunu aktaran Türel, "Bizimle hizmette yarışamayanlar ancak mazeretlerin arkasına sığınır. 

Belediyecilik çözüm makamıdır. Mazeret makamı hiç değildir" diye konuştu. 


70 PROJE DAHA 


Başkan Tütüncü'nün projelerinin arasında mülkiyet sorunu çözümü, uluslararası kongre ve dokuma müzesi, teleferik, stadyum, spor salonları, köylere semt spor kompleksleri, buz paten pisti, kent meydanı, kent müzesi, kültür ve sanat merkezi, şehir kütüphaneleri, gençlik ve bilim merkezi, huzurevi, kreş, 'Kuru Düden' olarak bilinen alanın düzenlenmesi, ada ve bayrak, Osmanlı ve Selçuklu temalı park, sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Antalya Gazete Bir


Geri Dön