18 / 04 / 2024

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...




Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...



1-)Güncel projelerinizden bahseder misiniz?

-Halen devam etmekte olan toplam 10 projemiz var. Bomonti bölgesinden bir adet sonbaharda teslimatı yapılacak, bir adet de yeni başlayan 2 projemiz bulunuyor. Cihangir’de şehir merkezinde, İstanbul manzarasını en güzel açıdan gören konumuyla özel bir projemiz devam ediyor. Teşvikiye ve Nişantaşı bölgesinde devam eden projelerimiz bu bölgede yaşamak isteyenlere modern yaşam alanları sunuyor. Anadolu yakasında ise biri Erenköy Şerafettin sokakta, biri Suadiye sahilde iki adet projemiz var. Çırağan’daki projemizde ise teslimatlarımız başladı.

 

2-)Genelde butik projeler yapıyorsunuz, toplu konut projeleri ya da daha büyük projelerle ilgili bir düşünceniz var mı?

-Toplu konut veya büyük projeler bizim ilgi alanımızda değil.

 

3-)Projelerinizde hangi alıcı kitlesini hedefliyorsunuz?

- Bizim projelerimiz bulunduğu lokasyonlar sebebiyle ağırlıklı olarak şehir yaşamından keyif alan, şehir merkezinde, konforlu ve modern yaşam alanlarında yaşamaktan hoşlanan her yaş grubundan insana hitap ediyor. Gelir grubu olarak da B+, A grubu diyebiliriz.

 

4-)Satışlarınız nasıl gidiyor?

- Şehir merkezinde, ekonomideki gelişmelerden bağımsız olarak her zaman tercih edilen bölgelerde, az sayıda, butik konut üretmemiz satışlarımızın en kritik dönemlerde bile belirli bir standartta kalmasını sağlıyor.

 

5-)Yeni bir projeniz var mı?

- Nişantaşı bölgesinde, Galata ve Cihangir bölgelerinde başlayacak yeni projelerimiz mevcut. Etiler bölgesinde de çalışmalarımız devam ediyor.

 

6-)Projeleriniz yatırım amaçlı mı, oturum amaçlı mı tercih ediliyor?

- Bu tercih projeden projeye değişiyor. Birkaç yıl öncesine kadar ağırlıklı olarak oturum amaçlı alım tercihlerine hitap ediyorduk. Son yıllarda gayrimenkul yatırım şirketimiz Primist ortaklığıyla geliştirdiğimiz Bomonti, Çırağan gibi projelerimizde daha küçük, yatırımcılara daha fazla hitap eden birimler de planlamaya başladık ve hem yatırımcı, hem oturum amaçlı alım yapan kişilere neredeyse eşit şekilde hitap eder hale geldik.  

 

7-) Piyasayı nasıl değerlendiriyorsunuz? 2016 sizce nasıl geçecek?

-2016 yılını, tüm sene boyunca yaşanan çeşitli olumsuzluklara rağmen, ortalama hedefleri yakalayarak kapatabileceğimizi ümit ediyoruz.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön