29 / 03 / 2024

Keten Haliç Evleri'nin 2. etabı Mayıs'ta teslim edilecek!

Keten Haliç Evleri'nin 2. etabı Mayıs'ta teslim edilecek!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve birinci etabı teslim edilmeye başlayan Keten Haliç Projesi’nin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek. Akıllı ev sistemiyle inşa edilen proje merkezi yerde yaşamak isteyenlerin yeni adresi oldu.



Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından Eyüp’te inşa edilen ve birinci etabı teslim edilmeye başlayan Keten Haliç Projesi’nin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek.


2 bin 185 metrekare arsa alanı üzerinde 6 katlı iki blokta 57 konut ve ticari birimlerden oluşan Keten Haliç Projesi, kartlı otopark giriş sistemi, 7/24 resepsiyon, fitnes salonu, Türk Hamamı gibi birçok özelliği ile dikkat çekiyor. İlginin yoğun olduğu ve 2+1, 3+1, 4+1 ile çatı dubleksinden oluşan Keten Haliç Projesi’nde 2 yıl ince, 5 yıl da kaba inşaat garantisi bulunuyor.


Akıllı ev sistemi ile inşa edilen ve Haliçport’un tam karşısında yer alan proje, lokasyon açısından ulaşım avantajı nedeniyle özellikle merkezde oturmak isteyen kişilerin adresi haline geldi.


Galata ve Beyoğlu’na olan yakınlığıyla Keten Haliç, İstanbul’un katma değeri en yüksek bölgelerinden birinde yer alıyor. Bölgenin yapılaşmaya bağlı olarak ulaşım altyapısı sürekli gelişiyor. Örneğin, 2012 yılında faaliyete geçen Kağıthane Bomonti Dolmabahçe tüneli bölgenin değerini artırdı. 2015 yılında ise faaliyeti planlanan 3. köprü ve bağlantı yolları ile 2017 yılında kanalın bitiminde yapılacağı açıklanan marina da Keten Haliç’in değerini daha da artıracak.



0212 233 49 10

www.keteninsaat.com.tr

http://www.ketenhalic.com/


Geri Dön