Fuat Çelik İnşaat Haberi
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Fuat Çelik İnşaat A.Ş.'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi.
Karar:
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Fuat Çelik İnşaat A.Ş.'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.
Fuat Çelik İnşaat saha mühendisi, Tüver İnşaat'ta farklı departmanlarda görevlendirmek üzere elemanlar arıyor
Tuğ Demir Çelik İnşaat ve Malzemeleri Teknoloji Ticaret A.Ş.’nin konkordato projesinin tasdik talebi adi alacaklılar yönünden kabul edildi.
Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, KOR Grup Demir Çelik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile Fikriye Gülcan Oktay’ın konkordato başvurusunda 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi.
2021 yılında Ankara'da kurulan ve inşaat malzemeleri satışı yapan Kor Grup Demir Çelik İnşaat ve Orman Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. konkordato talebinde bulundu.
Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, KOR Grup Demir Çelik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 3 ay süreyle geçici mühlet tanıdı.
İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.
Ögem Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Öge tarafından kuruldu.
Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.
Yusuf Çelik İnşaat tarafından inşa edilen Vitacourt Holiday projesinde satışlar devan ediyor. Projede 140 adet konut yer alacak.
34çelik İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Çelik tarafından kuruldu.
Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.
Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Viçe tarafından kuruldu.
Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.
Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Fuat Çelik İnşaat A.Ş.'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi.
Karar: