25 / 04 / 2024

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de çatı imalatları başladı!

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de çatı imalatları başladı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde çalışmalar hızlandı. Projede çatı imalatları yapılıyor. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen Çınar Evler Projesi'nde tüm hızıyla devam ediyor. 9 ayın geride kaldığı projede fiziki ilerleme yüzde 40'a ulaştı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumla ilgili bilgi paylaştı ve şunları söyledi: 

"İzmit Çınar Evler sosyal konut projemizin şantiyesindeydik. Sahada örnek daire, cephe ve çatı imalatları ile malzeme renkleri için son rötuşları yaptık. Artık seri imalat başladı."

 

İzmit Çınar Evler sosyal konut projemizin şantiyesindeydik. Sahada örnek daire, cephe ve çatı imalatları ile malzeme renkleri için son rötuşları yaptık. Artık seri imalat başladı. pic.twitter.com/7qhXB8h24T

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) October 6, 2021

 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler de çatı imalatları başladı!

Toplam 148 bağımsız birimin bulunduğu proje içerisinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri  yer alıyor. KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesindeki 2+1'ler 87  metrekare ve 93 metrekare, 3+1'ler 124 metrekare büyüklüğe sahip. KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinde en düşük konut bedeli 274 bin 50 Türk Lirası olarak belirlendi. Projeden 27 bin 405 TL peşinat ve 2 bin 509,73 TL taksit tutarıyla ev sahibi olunabilir. 

Peşinat bedelinin 7 bin 405 TL olarak belirlendiği projede mağazadan kafeye birçok sosyal donatı alanı yer alıyor.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 39'a ulaştı!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön