20 / 04 / 2024

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit’te inşa edilen KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projenin inşaatının son durumu hakkında sosyal medya üzerinden bilgi verdi. 

Kocaeli sınırlarında dayanıklı yapı stokunu artırma yolunda model alınacak projenin inşaatında fiziki gerçekleşme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler de inşaat seviyesi yüzde 8 e ulaştı! 

Toplam 143 adet konuttan oluşan proje içerisinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire yer alıyor. KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinde yer alan 2+1 daireler 87  metrekare ve 93  metrekare, 3+1 daireler 124 metrekare olarak tasarlandı. 

Şantiye çalışmalarının hızlandığı projede hak sahipleriyle sözleşmeler imzalandı KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinde en düşük konut bedeli 274 bin 50 TL. Projeden 27 bin 405 TL peşinat ve 2 bin 509,73 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor.

120 ay taksit imkanı sunulan proje için başvuru dönemi 18 Ocak'ta sona erdi. Projenin temeli 28 Aralık tarihinde atıldı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler de inşaat seviyesi yüzde 8 e ulaştı! 

Ev sahibi olmayanlara satılacak olan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi 4 blok olarak tasarlandı. Projede mağazadan kafeye birden fazla sosyal alan bulunuyor.

 

İBB, @izmitbelediye ve KİPTAŞ’ın örnek ve hızlı iş birliği ile geliştirdiğimiz "KİPTAŞ #İzmit Çınar Evler” projemizin inşaat süreci devam ediyor.

Kocaeli sınırlarında dayanıklı yapı stokunu artırma yolunda model alınacak projemizde fiziki gerçekleşme %8’e ulaştı. @fatmakaplan pic.twitter.com/jh3YQ5aLfo

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) March 12, 2021

 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön