26 / 04 / 2024

KİPTAŞ Silivri 3. Etap’a 3 günde 2 binden fazla kişi başvurdu!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap’a 3 günde 2 binden fazla kişi başvurdu!

Gayrimenkul devi KİPTAŞ'ın, Silivri'de bin 508 sosyal konuttan oluşacak projesine binlerce kişi başvurdu.



KALİTELİ yaşamı İstanbul'un dört bir yanına taşıyan ve yaşanabilir konforlu alanlar sunan KİPTAŞ, sosyal konut projesi Silivri Konudan 3. Etap için talep toplamaya başlamıştı. Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre, 3 gündür başvurulan devam eden proje vatandaştan yoğun ilgi gördü. 28 ve 29 Mart’ta, ev sahibi olmak isteyen 2 binden fazla kişi bankaya ön başvuru işlemini tamamladı.

Orta ve dar gelirliler

Sadece evi olmayanların müracaat edebileceği projede amaç; İstanbul sınırları içerisinde hiç evi olmayan vatandaşların uygun fiyat ve ödeme şartlarıyla ev sahibi olmasını sağlamak. Orta ve dar gelirli aileler için geliştirilen projede başvurular 28 Mart itibarıyla başladı. Estetik mimarisi, deniz manzaralı daireleri ve birinci sınıf malzeme kalitesiyle sosyal konut algısının yeniden inşa edileceği Silivri Konutları 3. Etap projesi, bölgenin sembol projelerinden biri olacak. Proje, gerek konumu gerekse konforlu yaşam alanları ve zengin sosyal donatılarıyla bölgedeki değişime öncülük edecek nitelikte.

Cazip ödeme

Orta ve alt gelir grubuna yönelik geliştirilen projede 92 metrekare 2+1 daireler 195 bin TL'den, 112 metrekare 3+1 daireler 215 bin TL'den satışa sunuluyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 20 peşinat, 120 aya kadar banka kredili taksit imkanı da sağlanıyor.

Kimler alabilir?

KONUT sahibi olacaklarda; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, reşit olması, İstanbul ilinde üzerine kayıtlı konut olmaması şartı aranacak. Alıcılar, konut taleplerini 28 Mart-18 Nisan tarihleri arasında ön müracaat sistemiyle yapabilecek.


30 soruda KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap!
 


Geri Dön