05 / 05 / 2024

Kiptaş wwww.vaditepebahcesehir.com sitesinden ön talep topluyor!

Kiptaş wwww.vaditepebahcesehir.com sitesinden ön talep topluyor!

Firma: Kiptaş

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Kiptaş Bahçeşehir projesi olan Vaditepe Bahçeşehir için ön talep toplamaya başladı. Vaditepe Bahçeşehir Evleri'nde 4 bin konut, cami, ticari üniteler ve sosyal alanlar yer alıyor...




Kiptaş yeni projesi  Vaditepe Bahçeşehir  için ön talep toplamaya başladı.  Kiptaş  Vaditepe Bahçeşehir Evleri 4 bin adet konut, cami ve ticari birimlerden meydana geliyor.  Kiptaş  Bahçeşehir Vaditepe Evleri satış süreci 23 Ekim Çarşamba günü başlıyor.


Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 100 metrekareden başlayarak değişiyor. Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş fiyat listesine göre metrekare satış fiyatı 2 bin 500 TL ile 2 bin 800 TL arasında olacak.


Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesinde blokların kat yüksekliği 5 - 20 kat arasında belirlendi. Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor.


Çeşitli kampanyalarla satışların yürütüleceği Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri ödeme koşulları kapsamında düşük faiz oranlarının geçerli olduğu banka kredili ödemeler yapılabilecek. Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir ön talep için www.vaditepebahcesehir.com internet sitesinden ön talep topluyor.



Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş iletişim

Tel : 212 510 98 98

Web : www.vaditepebahcesehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön