29 / 03 / 2024

Kiptaş'tan 60 ay vade farksız 4 proje!

Kiptaş'tan 60 ay vade farksız 4 proje!

Firma: KİPTAŞ

Kiptaş 4 projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Firma bu projelerinde peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlıyor. Teslime hazır projelerde ayrıca yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor. 



Kiptaş; Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe, Maltepe Evla Park ve Vaditepe Gölevleri projelerinde yeni kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında projelerde peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Bunun dışında 60 ay vade farksız ödeme imkanı, yüzde 10 peşinat imkanı sağlanıyor. Projeler hemen teslim ediliyor. 
 


1-) Venezia Mega

Kiptaş tan 60 ay vade farksız 4 proje!

Venezia Mega projesi 82 bin metrekare alan üzerinde 2 bin konuttan 200 mağazalı açık hava alışveriş merkezinden ve 25 bin metrekare alana sahip modern ofis etaplarından meydana geliyor. 

Projede Venedik’te olduğu gibi yürüyüş yolları, su kanalları, büyük meydanlar yer alıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesi sınırları içinde hayata geçirilen projede teslimler hemen yapılıyor.

Venezia Mega projesi TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başındaki konumuyla, bol alternatifli rahat bir ulaşım sağlıyor.

Venezia’da konut sahiplerine sunulan sosyal alanlar arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları, çocuk parkları mevcut.

 

2-) 5. Levent Güzeltepe
 
Kiptaş tan 60 ay vade farksız 4 proje!

5. Levent Güzeltepe projesinde 128 metrekareden 418  metrekareye kadar  3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire tipleri sunuluyor. Projede fiyatlar minimum 887 bin 856 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. 
 

Eminönü-Alibeyköy raylı sistem hattı, Gayrettepe-Seyrantepe metro hattı, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli Avrupa Yakası başlangıç noktası ve İstanbul Havalimanı bağlantı kavşağının çok yakınında bulunan 5. Levent Güzeltepe kazancın yeni adresinde bulunuyor.

 


3-) Maltepe Evla Park

Kiptaş tan 60 ay vade farksız 4 proje!

Maltepe Evla Park projesi Süreyyapaşa Ormanı ve 63 bin metrekare yeşil alana komşu olan 12 bin 300 metrekare hakim tepede yükseliyor.

Maltepe Evla Park projesinde 5 bin metrekare peyzaj alanı 5 blok ve aile yaşamına uygun şekilde planlanmış 111 metrekare ile 192 metrekare arasında 180 adet daire yer alıyor. 

Maltepe Evla Park'ın sosyal alanları arasında çok amaçlı spor sahası, spor salonu, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları mevcut. Projede 3+1 fiyatları minimum 833 bin 780 TL olarak belirlendi. 


 
4-) Vaditepe Gölevleri 
 
Kiptaş tan 60 ay vade farksız 4 proje!

357 ayrıcalıklı daireden meydana gelen Vaditepe Gölevleri'nde 1 +1, 2 +1, 3 +1, ve 4 + 1 daire seçenekleri sunuluyor. 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri konut alıcılarını bekliyor. 

Vaditepe Gölevleri'nde mini golf sahasından fitness salonuna, kapalı yüzme havuzundan araç şarj ünitelerine Bahçeşehir’in göl manzaralı yaşamı sunuluyor. 

Vaditepe Gölevleri 7/24 profesyonel hizmet kalitesi, açık kapalı güvenlik sistemleri ile elektrikli araç şarj ünitelerini hizmetinize sunuyor. 

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri'nde bay-bayan fitness salonu, kapalı havuz, spor sahaları ve oyun alanları mevcut.

 

 

Tel: (0212) 414 98 98
Web: http://www.kiptas.istanbul/tr
 


Geri Dön