18 / 04 / 2024

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı sürüyor. 



Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan emniyet ve sağlık açısından risk teşkil eden metruk binaların yıkımına devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; belediyeden yapılan açıklamada Yahşihan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından belirlenen riskli yapıların, Fen İşleri Müdürlüğü Garaj Amirliği ekipleri tarafından yıkıldığı açıklandı.

Yahşihan Belediyesinin daha modern bir ilçe oluşturmak ve gelecek nesillere güzel bir şehir miras bırakmak için çalışmalarına devam edildiği ifade edilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Sadece yaparak değil, yıkarak da geleceğin Yahşihan'ı imar ediliyor. İlçe genelinde halk sağlığını tehdit eden durumlar karşısında halkın güvenliği için kullanılmayan metruk binalarla ilgili yıkım çalışmaları sürdürülüyor. Yahşihan Belediyesi ekipleri ilçede yaptıkları yıkım çalışmaları ile metruk binaların oluşturduğu tehlikeyi ortadan kaldırıyor.Mahallelerimizde, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binalarda yapılan incelemelerin ardından yıkım işlemleri gerçekleştiriliyor. Gerekli alanlarda yapılacak projelerle daha güzel bir görünüm sağlanacak."


Geri Dön