25 / 04 / 2024

Kırıkkale'de arazi anlaşmazlığı: 3 ölü, 4 yaralı! 

Kırıkkale'de arazi anlaşmazlığı: 3 ölü, 4 yaralı! 

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde arazi yüzünden çıkan anlaşmazlık sonucu çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı...



Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde Ümit G., arazi konusunda anlaşmazlık yaşadığı 7 akrabasını silahla vurdu. Olayda, 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Keskin Pazar Yeri’ndeki kahvehanede yaşandı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ümit G., iddiaya göre, arazi anlaşmazlığı sebebiyle kavgalı olduğu akrabaları Hidayet N., Harun G., Soner G., Rezzak G., Yaşar D., Sadık D. ve Soner Y.’nin yanına gelerek tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ümit G., yanında getirdiği silahını çıkararak, akrabalarına ateş etti.

Hidayet N. ve Harun G., isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı 5 kişi ise sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahaleden sonra Yüksek İhtisas Hastanesi ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan Yaşar D., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarıladı, Soner Y.’nin de hayati tehlikesi de devam ediyor.

Olayın faili Ümit G. ise saldırı sonrası kaçtı ve izini kaybettirdi. Keskin Kaymakamı Tekin Erdemir ile Kırıkkale Emniyet Müdürü Günter Şenses, olay yerine gelerek incelemede bulundu. Olay hakkında soruşturma başlatılırken, polis ve jandarma ekipleri, Ümit G.’nin yakalanması için çalışmaları sürdürüyor. 


Geri Dön