23 / 04 / 2024

Sarıyer Kırkkonak Tarabya Villaları'nda 1 milyon 260 bin TL’ye!

Sarıyer Kırkkonak Tarabya Villaları'nda 1 milyon 260 bin TL’ye!

Firma: Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar ortaklığı

Proje: Kırkkonak Tarabya

Gözde, Güzide ve Nadide adlı 3 farklı tipte konut seçeneğinin bulunduğu Sarıyer Kırkkonak Tarabya Villaları projesinde en yüksek konut fiyatı 2 milyon 780 bin TL olarak belirlendi



Butik bir proje olarak tasarlanan  Kırkkonak Tarabya  projesi Sarıyer'de 11 dönümlük alana kuruluyor. 40 konutluk Kırkkonak Tarabya projesi  Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar ortaklığı  imzası taşıyor. Ünlü mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarımı yapılan Kırkkonak Tarabya'da minimum 1 milyon 260 bin TL, maksimum ev fiyatı 2 milyon 780 bin TL olarak belirlendi.


Kırk Konak Tarabya projesinde evlere  Gözde, Güzide ve Nadide adı verildi. 3 farklı tasarımdan oluşan evler 8 blok halinde yükseliyor. 3+1, 4+1 ve 6+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Tarabya Kırkkonak'ta dairelerin büyüklükleri 155 metrekare ile 322 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler Mayıs 2013’te gerçekleşecek. 


Akıllı ev teknolojisiyle donatılan Kırkkonak Tarabya projesi mimarisi ve Boğaz'a yakınlığıyla dikkat çekiyor. Kırkkonak Tarabya projesinde açık ve kapalı otopark, sauna, fitness center, yüzme havuzu, kapalı devre kamera sistemi bulunuyor. 


Tarabya Kırkkonak Villaları'nda konutlar 1. sınıf seramik yer döşemesi, odalar ve salonda lamine parke, 1. sınıf armatür ve vitrifiye, ankastre beyaz eşyalar (Ocak, bulaşık makinası ve fırın), paslanmaz çelik davlumbaz ile teslim ediliyor.


0212 262 29 11-12   

http://www.kirkkonaktarabya.com.tr


Sinem ÖZTÜRK



projeye sor



Geri Dön