28 / 03 / 2024

Kırklareli'de Atatürk Spor Kompleksi açıldı

Kırklareli'de Atatürk Spor Kompleksi açıldı

Kırklareli'nin Vize ilçesinde Atatürk Spor Kompleksi törenle açıldı



Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, Vize Belediyesince yaptırılan Ziraat Bahçesi Atatürk Spor Kompleksinin açılışında yaptığı konuşmada, halka kendilerinden daha yakın oldukları için hep belediye başkanlarını kıskandığını söyledi.

Belediye başkanları ile halka onlardan daha yakın olmak için yarıştığını ifade eden Aydoğdu, "Halka hizmet büyük bir zevk, bir imtiyazdır. Ayrıca taşınması çok ağır bir sorumluluk. Halka doğrudan hizmet verecek bir tesisin açılışını yaptığı için başkanımı tebrik ediyorum. Vize halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz da "Medeniyetler Beşiği" diye adlandırdığı Vize'ye ne kadar hizmet edilirse edilsin az olduğunu söyledi.

Yılmaz, ziraat bahçesiyle birlikte 12 dönüm alan üzerine kurulan ve içerisinde voleybol, tenis, basketbol, yürüyüş parkuru, cimnastik alanı, çocuk oyun ve oturma gruplarının bulunduğu spor kompleksinin 140 bin liraya mal olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Aydoğdu, Yılmaz, Vize Kaymakamı Savaş Ünlü, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mehmet Yiğit kompleksin açılışını yaptı ve tesiste incelemelerde bulundu.

Aydoğdu, ayrıca, kompleksteki basketbol gösteri maçını da hava atışıyla başlattı.
AA


Geri Dön