26 / 04 / 2024

Kırşehir Kaman'a 150 kişilik huzurevi yapılacak!

Kırşehir Kaman'a 150 kişilik huzurevi yapılacak!

Kırşehir Kaman’a 150 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Kaman Belediyesi tarafından 25 yıllığına 20 dönüm arsa tahsis protokolü imza töreni yapıldı.



AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikâil Arslan ve Salih Çetinkaya’nın girişimleri sonucu Kaman’a 150 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Kaman Belediyesi tarafından 25 yıllığına 20 dönüm arsa tahsis protokolü imzalandı. 


Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara ve Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu tarafından Kaman Kaymakamı Murat Girgin’in makamında imza töreni gerçekleşti. Burada bir açıklamada yapan Kırşehir Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara “Kaman’a yapılması Bakanlığımız tarafından uygun görülüp yatırım programına alınan 150 kişi kapasiteli Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Kaman Belediyemiz tarafından 25 yıllığına tahsis edilen 20 dönüm arsa tahsis protokolümüzü Kaman Kaymakamı Sayın Murat Girgin’in makamında imza töreni ile teslim aldık. Aile ve Sosyal Politikalar ailemize ve Kaman’ımıza hayırlı olsun” dedi. Kaman Kaymakamı Murat Girgin ile Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Kaman’a yapılacak 150 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hayırlı olması dileğinde bulundular.


Kırşehir Çiğdem


Geri Dön