26 / 04 / 2024

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.



Uzun Çarşı mevkiinde esnaf ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çarşıda yapılan çalışmaları anlatarak esnafın isteklerini dinleyerek proje hakkında bilgiler verdi. Başkan Bahçeci  esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Bahçeci, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Kırşehir’i yıllardır yapılmayan hizmetlerle kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Kırşehir’i yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" diyerek konuştu. 


Başkan Bahçeci Esnafımızla da sohbet edip çalışmalar hakkında görüşlerini aldık, proje bittiğinde nasıl olacağını da tek tek anlattık. Uzun Çarşı düzenleme çalışmamız hızla devam ediyor, İnşallah çalışmamız bittiğinde eskiden olduğu gibi Şehrimizin en güzel çarşısı olacak.



Kırşehir Belediyesi 


Geri Dön