26 / 04 / 2024

Kleemann'dan MaisonLiftev tipi asansör!

Kleemann'dan MaisonLiftev tipi asansör!

Enerji tasarrufu, her geçen gün önem kazanıyor. Bu konuya yalnızca bütçemizi değil geleceğimizi de korumak için dikkat etmemiz gerekiyor. Kleemann, enerji tüketiminde de iddiasını ortaya koyuyor



Enerji tasarrufu, her geçen gün önem kazanıyor. Bu konuya yalnızca bütçemizi değil geleceğimizi de korumak için dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü enerji üretimi için doğal kaynakların tüketilmesi ve doğanın kirlenme tehdidi ile karşı karşıya olması enerjinin dikkatli kullanılmasını gerektiriyor. Her sektör bu konuya duyarlılık gösteriyor. Asansör dünyasına getirdiği yenilikçi çözümlerle birçok alanda öncü olan Kleemann, enerji tüketiminde de iddiasını ortaya koyuyor. Kleemann, ultra sessiz ve bina tipine göre uygulama kolaylığı MaisonLiftev tipi asansör sistemleri ile maksimum enerji tasarrufu sağlıyor. 

 Hem doğayı hem bütçeyi koruyor

MaisonLiftasansör sistemleri, yukarıya yolcu taşırken yalnızca 6 kw enerji harcıyor. İnişlerde ise hiç enerji tüketmiyor. Üstelik asansör kuyusuna ihtiyaç duymadığı için ekstra maliyet sorununuz da olmuyor. Böylece hem bütçenize katkı yapıyor hem de doğayı ve çevreyi koruyor. MeasonLift bu özelliği ile dünyanın en tasarruflu asansör sistemleri arasında başta geliyor. 

Tüm binalara konfor taşıyor

 MaisonLift, her bina için özel çözümler üretiyor. Binanızda önceden asansör planlaması yapmış olmanız ya dahidrolik asansör kuyusu bulunması gerekmiyor. Çünkü MaisonLift, asansör için yer ayrılan binalarda olduğu gibi, asansör kuyusu olmayan binalarda da merdiven boşluğunda ya da bina dışında alüminyum kuyu seçenekleri ile çözüm sağlıyor. Ayrıca kuyu dibi ölçüsünde ve son kat yüksekliğinde sorun olan villalarda, iş yerlerinde, çatı dublekslerinde ve diğer tüm binalarda da kullanılabiliyor.

 Güvenliği de unutmuyor

 Avrupa standartlarına göre sertifikalanmış olan MaisonLiftte, güvenliğiniz en büyük öncelik. MaisonLiftkonsepti, acil kurtarma durumunda kabin içinde kullanılan iç emniyet kapısı haricinde kabin altında da el ile açılabilen etek sacı içeriyor. Ayrıcahidrolik asansör olduğundan, elektrik kesintisinde acil kurtarmayı da otomatik olarak kendisi yapıyor. Mekanik ve elektrik açıdan gerekli güvenlik tedbirleri, bakım yapacak teknik ekip için de en küçük detayına kadar düşünülmüş durumda. 

 Hayalleri de gerçeğe taşıyor

 MaisonLift, sağladığı faydaların yanı sıra tasarımı ile uygulandığı yaşam alanlarına modern bir görünüm de kazandırıyor. Alüminyum kuyu konstrüksiyonu farklı renklere boyanabilen ve çevresine uyum sağlayabilen MaisonLift, 5+5 lamine cam seçeneği ile de göz zevkine farklı bir boyut katıyor. İstenirse tüm kabin de panoromik camdan imal edilebiliyor. MaisonLift,şıklığını iseestetik kapı ve butonyerler ile tamamlıyor. Kat kapıları ise yarı otomatik ve tam otomatik olarak camlı ya da büyük camlı olabiliyor.

 Sessiz çalışma, düşük enerji harcaması, basit ve kolay montaj, çok çeşitli kabin tasarımı seçenekleri, 2-6 kişi (180-450 kg) taşıma kapasitesi gibi özelliklere sahip olan MaisonLift,engelli ve yaşlıların kullanımına da uygun olarak üretiliyor. 


Geri Dön