24 / 04 / 2024

Klimaplus'ın ödüllü kliması Krigamine Zen'e yer açın!

Klimaplus'ın ödüllü kliması Krigamine Zen'e yer açın!

Mitsubishi Electricin üstün teknolojisi ile KlimaPlusdan bir yenilik daha: Kirigamine Zen... Mitsubishi Electricin, Zen felsefesinin 3 önemli anlayışından yola çıkarak ürettiği yeni, tasarım ödüllü Kirigamine Zen, evinize sağlık, sessizlik ve uyum getirec



Mitsubishi Electric Klima Sistemlerinin Türkiyedeki tek yetkili distribütörü olarak sektöre hızlı bir giriş yapan, en son teknolojinin öncüsü ve pazar lideri KlimaPlus, 2011 yılında da yeniliklere imza atmaya devam ediyor. KlimaPlus, tasarım, sessizlik, verimlilik ve enerji tasarrufunu tek bir klimada buluşturduğu Mitsubishi Electricin yeni ürünü Kirigamine Zeni tüketicilerle buluşturdu.

Yalın ve şık tasarımıyla büyük beğeni toplayan Kirigamine Zen, Zen felsefesinin 3 önemli anlayışından -uyum, sessizlik, sağlık- yola çıkarak üretilmiştir. Dünyanın en prestijli ve köklü tasarım ödüllerinden iF Product Design Awards 2011de, Yapı Malzemeleri Klima ve Sıcaklık Kontrol Teknolojileri kategorisinde ödüle layık görülen Kirigamine Zen, sadelik kavramı üzerine yoğunlaşmış estetik görünümüyle dikkat çekiyor.

5 Nisan 2011 Salı günü, Sakıp Sabancı Müzesi-The Seedde düzenlenen basın lansmanında, KlimaPlus Enerji ve Klima Teknolojileri Paz. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Yenal Altaç, Kirigamine Zen ile çağdaş tasarım ve performansın mükemmel uyumunu sağladıklarını belirtti.

Altaç, sunumuna şu sözleriyle devam etti; Bizler KlimaPlus olarak, Mitsubishi Electricin yeniliklerini sizlerle buluşturmaktan son derece mutluyuz. Her türlü iç mekan dekoruna uygun, elegant bir duruşa sahip Kirigamine Zen, estetik görüntüsünün yanı sıra, hava filtreleme özelliği ile ferah ve sağlıklı ortamlar sunmaktadır. Ayrıca, Kirigamine Zende 21 dB gibi oldukça düşük bir ses seviyesi yakalanmıştır. Şıklığın ötesinde, yüksek enerji tasarrufu da sağlayan Kirigamine Zen, klima teknojisinde gelinebilecek en iyi noktayı temsil etmektedir.

Nano-platinum ve  Anti Alerji Enzim filtresi ile ortam içerisinde bulunan havadaki koku, bakteri ve virüsleri absorbe ederek, sağlıklı bir ortam yaratan Kirigamine Zen, hayatı kolaylaştıran fonskiyonları ile kullanıcılarına önemli kolaylıklar sunuyor. Haftalık programlanabilen, uzaktan kumandası ile kullanıcılar, cihazın çalışmasını istediği gün, saat ve sıcaklığı cihaza girerek otomatik olarak cihazın çalışmasını sağlayabiliyor. Çalışır durumda da estetik duruşuyla göz kamaştıran Kirigamine Zen, günümüzün iç tasarım trendleri ile uyumlu renklerde üretilmiştir. Beyaz, gri ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile her zevke ve ortama kolayca uyum sağlayan Kirigamine Zen, zarif görünümüne ek olarak, hem ısıtma hem soğutma modlarında A Enerji Sınıfının bile çok üzerinde enerji verimliliği sağlamaktadır.

Seçtiğiniz klimanın evinizin dekorasyonuna tam uyum sağlamasını ve performansından da hiçbir koşul altında ödün vermemesini istiyorsanız Kirigamine Zen tam size göre.


Geri Dön