19 / 04 / 2024

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu satılık daire!

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu satılık daire!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Basın Ekspres Yolu projesi

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu satılık daireleri toplamda 500 adet olarak inşa edilecek. KLK İnşaat' ın yeni başlayacak bu projesi Bahçelievler Basın Ekspres Yolu' nda hayata geçiriliyor...



KLK Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.  projesi olan Basın Ekspres Yolu projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Bahçelievler ilçesinde inşa edilecek.


KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu satılık dairelerin bulunacağı bloklar 3 adet olarak tasarlandı.  KLK İnşaat  Basın Ekspres Yolu projesi, konut ve ticari birim karmasından meydana gelecek.


KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu satılık dairelerin bulunduğu proje  90 bin metrekarelik alanda yükseliyor. KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu projesinde çocuk oyun alanları, fitness center, yüzme havuzu, spor alanları,  sauna, buhar banyosu, dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar mevcut durumda. 


KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak belirlendi. Basın Expres Yolu projesinde toplam 500 adte daire yer alacak.


Basın Ekspres Yolu ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma vadelendirmesiyle daire sahibi olunabiliyor. KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu resimleri yayınlandığı tarihten itibaren Emlakkulisi.com 'da yer alacak. 


KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim: 

Telefon : 212 283 09 43

Web adresi : www.klk.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön