25 / 04 / 2024

KLK Yapı Board Walk Projesi!

KLK Yapı Board Walk Projesi!

Firma: KLK İnşaat

Proje: BoardWalk

KLK Yapı Board Walk Projesi kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor



Klk Yapı projesi olan Board Walk, Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. KLK Yapı Board Walk Projesi kapsamında rezidans dairelerin yanı sıra bulvar mağazaları yer alacak. 


KLK Yapı Board Walk Projesi, karma proje olarak hayata geçiriliyor. KLK Yapı Board Walk Projesi içinde 500 bağımsız ünite bulunuyor. 


3 bloklu KLK Yapı Board Walk Projesi, 470 konuttan meydana geliyor. KLK Yapı Board Walk Projesi kapsamında toplam arsa alanı 33 bin metrekare olarak belirlendi. 


KLK Yapı Board Walk Projesi kapsamında 2 blok konutlar için bir blok ise rezidans daireler için ayrıldı. KLK Yapı Board Walk Projesi için yıl sonu ön talep toplanacak. 


KLK Yapı Board Walk Projesi teslim tarihi 24 ay sonrası lansmanı ise Ocak 2014 olarak belirlendi. KLK Yapı Board Walk Projesi'nin inşaat alanı 90 bin metrekare. 


KLK Yapı Board Walk Projesi satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. KLK Yapı Board Walk Projesi kapsamında oyun alanları, fitness center, spor alanları ve yüzme havuzu bulunuyor. 


KLK Yapı Board Walk Projesi Telefon : 212 283 09 43

KLK Yapı Board Walk Projesi Web adresi : www.klk.com.tr


projeye sor



Geri Dön