26 / 04 / 2024

KMK Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


KMK Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mahamut Ciğer, M. Muhittin Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.



KMK Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mahamut Ciğer, M. Muhittin Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

KMK Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1)Her türlü konut, alışveriş merkezi, ticaret merkezi, her türlü turistik tesisleri, işyeri, turizm ve konaklama tesisleri, fabrika, atölye ile diğer her türlü yapıların elektrik elektronik, dijital, klima, ısıtma havalandırma projelerinin hazırlanması, teknik müşavirlik ve kontrollük, müteahhitlik ve taşeronluk hizmetleri ile inşaatlarını yapmak. 2)İnşaat sektörü ile ilgili olarak bina, otel, motel, kamp yerleri, tatil köyleri, dinlenme tesisleri, petrol istasyonları, deniz ve hava limanları, boru hatları, ticaret merkezleri, konut rezidans, baraj ve göletler, okul gibi her türlü inşaat yapılarının inşaatını yapmak, kısmen veya tamamen kiraya vermek, kiralamak, mevcut olan tesislerin bakım ve onarımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön