26 / 04 / 2024

Knauf Arena ile Yazgan Tasarım Mimarlık Arkiv Seçkileri 2012'de!

 Knauf Arena ile Yazgan Tasarım Mimarlık Arkiv Seçkileri 2012'de!

Yazgan Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “Knauf Arena”, Arkitera Mimarlık Merkezi önderliğinde bu yıl altıncısı düzenlenen Arkiv Seçkileri 2012’de yer almaya layık görüldü.




2012 yılında uygulaması bitmiş olan yapıları kayıt altına almak amacıyla, 98 proje arasından seçilerek belirlenen listeye giren “Knauf Arena”, 10-11 Nisan 2013’te gerçekleştirilecek olan “ArkiPARC 2013” kapsamında sergilenecek.


“Knauf Arena” dünyada ve sektöründe lider bir firmanın uzmanlık bazlı yeni yapılanmasını, sektöre katacağı yeni ürünlerin tanıtımını içeren ve aynı zamanda bulunduğu mekânı baştanbaşa yenileyerek dönüştüren bir tasarımdır. Dünyada bir firma için yapılan geçici tekil tasarımlar içinde en büyük hacimli sergilerden biri olmuştur. 

10.000 m² alana sahip “Knauf Arena”, ‘5-6 günde kurulup, 1 günde sökülebilir’ mantığıyla tasarlanmış hafif strüktürlerle oluşan bir fuar alanıdır. Tasarımın ana fikri, bu yapılanma ve daha önce bir arada sunulmamış tüm bu ürün ve sistemleri tek bir mekânda 360 derecelik bir bakış açısıyla algılanabilecek şekilde sergilemek üzerine kurulmuştur. 



Geri Dön