19 / 04 / 2024

Kocaeli Kandıra'da yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Kandıra'da yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Kandıra Belediyesi dört mahallede asfalt, ara sokaklara parke taşı döşeme ve arazi yolu dolgu çalışmalarına başladı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yazın gelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandığını belirtti.



Yol yapım ve onarım seferberliğini kararlılıkla sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yazın gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar kapsamında Ahmatlı, Bollu, Ilıca ve Bağırganlı mahallelerinde arazi yolu dolgu çalışmaları ve asfalt yol yapımını sürdüren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yollardaki tahribatların yanı sıra, dar olan yolların genişletilmesi için hummalı bir çalışma sergiliyor.


HER BÖLGEYE ULAŞACAĞIZ


Ekipler,  bütün mahallelerdeki sorunlu yolların tespitini yaparak sokaklardaki deforme olmuş parkeleri sökerek yenisi ile kapladı. Sıcak havaya rağmen çalışmalarını aksatmadıklarını ifade eden Başkan Köken, “İhtiyacın olduğu her bölgemize ulaşmak için yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Vatandaşlarımızın yüzündeki memnuniyeti gördüğümüzde ise bu çalışma temposu daha da artıyor. Çünkü onların memnun oluşu bizlere de güç oluyor” dedi.

 


Kocaeli Manşet


Geri Dön