16 / 04 / 2024

Kocaeli Karamürsel'e 5 bin metrekarelik yeni meydan yapılıyor!

Kocaeli Karamürsel'e 5 bin metrekarelik yeni meydan yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesine 5 bin metrekarelik kent meydanı kazandırıyor Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kent meydanları yapmaya devam ediyor.



Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesine 5 bin metrekarelik kent meydanı kazandırıyor Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kent meydanları yapmaya devam ediyor. Bölgenin cazibesini artıran, modern bir görünüm kazandıran kent meydanı Karamürsel'e kazandırılacak. Hızla süren çalışmalar kapsamında belediye binası da vatandaşların hizmetine sunulacak. 


18 BİN METRE KARE İNŞAAT ALANI 


Kent meydanları, tarih boyunca insanların bir araya gelip eğlendiği, sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunduğu önemli alanlar özelliği taşımakta. Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda kent merkezlerine meydan kazandırmak için projeler üretiyor. Karamürsel'de o bin metrekare arsa, 18 bin 355 metrekare toplam inşaat alanlı kent meydanı ve belediye hizmet binası da bu projelerin en önemlilerinden. 


SİNEMA SALONU, KAFETARYALAR 


Devasa arsa alanı ile ilçeye büyük bir kazanç sağlayacak kent meydanı çalışması süs havuzları, çevre düzenlemesi ile göze çarpıyor. Vatandaşlar için her şeyin düşünüldüğü projede sinema salonu, kafeteryalar, nikah salonu, dükkanlar gibi birçok alan yer alıyor. 

Kapalı otopark ve garajların bulunduğu projede Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası'na ait müdürlük ve birimler de yer alacak. 


Kocaeli Manşet



Geri Dön