26 / 04 / 2024

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe'ye kadar duble yol olacak!

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe'ye kadar duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepeli muhtarlarla bir araya gelerek, “Salim Dervişoğlu Caddesi Kartepe’ye kadar duble yol olacak” dedi.



Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepeli muhtarlarla bir araya gelerek, “Salim Dervişoğlu Caddesi Kartepe’ye kadar duble yol olacak” dedi


Kartepe’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe’ye kadar duble yol olacak. D-100’e alternatif olacak bu yol kentin ulaşımında önemli bir kolaylık sağlayacak” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti SKM Başkanı Ali Koç, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda Başkan Karaosmanoğlu, “Kartepe’nin ulaşım noktasında önemli ihtiyaçlarını bu dönem karşılayacağız” şeklinde konuştu. 

 


ALTERNATİF YOL

İzmit- Kartepe arasında önemli bir alternatif yol olacak Salim Dervişoğlu Caddesi’nin duble yol olmasıyla kentin önemli bir kazanım elde edeceğini vurgulayan Karaosmanoğlu, “Gücümüzü haktan ve halktan alıyoruz. Bu imanla hizmetlerimizi yaparak şehrimizin önünü açtık. Kocaeli 12 yıl önceki şehir değildir. İzmit’ten gelen Salim Dervişoğlu Caddesi’ndeki yol Kartepe için alternatif bir güzergâh olacak. Duble yol olarak kentimize büyük bir hizmet edecek. Üretim merkezi olan Kocaeli’yi her geçen gün daha iyi noktaya getiriyoruz. Sorumluluktan kaçmadan, ulaşımda karayollarıyla işbirliğine giderek, hizmet üretiyoruz.” dedi.



Kocaeli Manşet


Geri Dön