23 / 04 / 2024

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

 Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.



 

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kadınlar için yeni bir sosyal alan hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürülerek, yaşam ve spor merkezi haline getirilecek. Merkez, Yuvam Akarca Mahallesi’nin kadınlar için yeni bir cazibe yeri olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işyerlerinin sosyal alana dönüşmesi için bir çalışma başlattı. İşyerlerinde duvar örme, alçı sıva ve saten alçı imalatları gerçekleştiriliyor.


YAŞAM VE SPOR MERKEZİ

 

Çalışma kapsamında havalandırma kanal imalatı izolasyonu ve montajı sürüyor. Bin 250 metrekare kullanım alanına sahip olan işyerleri bir dizi çalışmayla bayanlara hizmet verecek şekilde düzenlenecek. İşyerleri yeni haliyle bayanlar için yaşam ve spor merkezi olarak sosyal bir yapı haline gelecek.

ÇOCUK KULÜBÜ

Spor ve yaşam alanında bayanlar aktivitelerini yaparken çocuklarda farklı uğraşlarla vakit geçirmiş olacak. Oluşturulacak çocuk oyun kulübünde 26 metrekare oyun atölyesi bulunacak. Yine aynı ebatlarda oyun alanının bulunacağı kulüpte bir de bakım odası da inşa edilecek.

ÇOK AMAÇLI SALON

Yapının spor alanı bölümünde 150 metrekare çok amaçlı spor salonu, 50 metrekare 31 adet dolaplı soyunma odası bulunacak. Soyunma odasından direkt ulaşımlı sauna bölümü, duş, vitamin bölümü ve çok amaçlı 43 metrekarelik plates ve dans salonu spor alanında bulunacak diğer bölümler olacak. Projede 130 metrekarelik bir de kütüphane ve etüt salonu da yer alacak.


DÖRT ATÖLYE

Yaşam alanında 38, 63, 85 ve 89 metrekare ebatlarında dört ayrı atölye bulunacak. En büyük atölyede müzik ve resim uygulamaları da yapılacak. Projede 40 metrekare ölçülerinde 25 kişilik seminer odası ve 50 metrekare sergi bölümü yer alacak. 60 kişilik eğitim salonu, 10 metrekare toplantı odası ile 30 metrekare bekleme bölümü proje içerinde bulunacak.


Geri Dön