29 / 03 / 2024

Kocaeli'nde belediyeden 36 milyon 870 bin TL'ye otopark ve bina!

Kocaeli'nde belediyeden 36 milyon 870 bin TL'ye otopark ve bina!

Kocaeli'nde yer alan otopark, bina, arsa, işyeri, büro ve dükkan toplam 36 milyon 870 bin liraya satılıyor...





Kocaeli'nde yer alan işyeri büro otopark arsa ve bina satışa çıkıyor. Satılan gayrimenkullerin tamamı İzmir'te yer alıyor. Otopark Kemal Paşa'da bulunuyor. fiyatı 11 milyon 510 bin lira olarak belirlendi. Alanı ise 5 bin 432 metrekare.


Diğer gayrimenkul alan arsa ve bina 25 milyon liradan satılıyor. Toplam 2 bin 225 metrekarelik alana sahip bina; zemin kat, asma kat ve 5 normal kattan meydana geliyor. Bina Ömerağa'da yer alıyor. 


Mehmet Ali Paşa'daki dükkan 60 bin liradan satılıyor. 6 bin 897 metrekarelik alana sahip dükkan zemin katta konumlandırıldı. Aynı bölgedeki işyeri 270 bin liradan satılıyor. Toplam alanı 6 bin 897 metrekare olan işyeri de 1. katta yer alıyor. Yine aynı bölgede yer alan büro ise 30 bin liradan satılıyor. 


Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazlardan 1. ve 2. sıradakiler Kapalı Teklif Usulü, diğerleri ise Açık Teklif Usulü ile karşılarında belirtilen tarih ve saatte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda Encümen huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca satış ihaleleri yapılacaktır.


İsteklilerde Aranacak Belgeler :


 a)      GERÇEK KİŞİLERDEN : 1-: Teklif mektubu (imzalı), 2-Geçici teminat mektubu veya makbuzu (Mevduat ve katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır) 3-Adres beyanı 4-Nüfus kayıt örneği 5-Noter tasdikli imza beyannamesi 6-İhale şartname bedeline ait makbuz (K.B.B. Emlak ve İst. Dai. Bşk.’dan 1. ve 2. sıradaki taşınmazlar için 1.000,00 TL., diğerleri için 100,00 TL.’ye satın alınacak) 7-Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden “Borcu yoktur” belgesi 8-Vekâleten katılması halinde Noter tasdikli Vekâletname 9-Ortak katılım olması halinde Noter onaylı Ortak Girişim Beyannamesi.


b)      TÜZEL KİŞİLERDEN : 1- Teklif mektubu (imzalı ve kaşeli), 2-Tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri 3-Adres beyanı 4-Mevzuatı gereği kayıtlı olduğuna dair Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası belgesi 5-Geçici teminat mektubu veya makbuzu (Mevduat ve katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır) 6-İhale şartname bedeline ait makbuz (K.B.B. Emlak ve İst. Dai. Bşk.’dan 1. ve 2. sıradaki taşınmazlar için 1.000,00 TL., diğerleri için 100,00 TL.’ye satın alınacak)  7-Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden “Borcu yoktur” belgesi 8-Vekâleten katılım halinde Noter tasdikli Vekâletname ile vekilin Noter tasdikli imza beyannamesi 9-Ortak katılım olması halinde Noter onaylı Ortak Girişim Beyannamesi.


 -  1. ve 2. sırada yer alan taşınmazların şu an içerisinde kiracı olup, ihaleyi kazanacak yeni malik istediği takdirde, 6570 sayılı Gayrimenkul Kiraları Hakkındaki Kanun hükümlerine göre kiracıyı tahliye edebilir.


-  İstekliler, şartnamede ve yukarıda istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale gününden 1 (bir) gün önce, saat 12:30’a kadar, K.B.B. Yeni Hizmet Binası A Blok Zemin Katta bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Encümen Şube Müdürlüğüne verebilecekleri gibi iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler (Posta ile gönderilen tekliflerin de yine aynı saate kadar Encümen Şube Müdürlüğüne ulaşması şarttır.)


-  İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 17. Maddesi gereğince ilan olunur.


İLANI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Geri Dön